lauantai 8. tammikuuta 2011

Kirjasto

Meidän sinisessä huoneessa on monen monituista toimintoa - se toimii kirjastona, minun työhuoneena, vierashuoneena ja television katselupaikkana, mutta kutsuttakoon sitä nyt ihan vaan kirjastoksi, kun telkku on niin harvoin edes päällä.

Olohuoneeseen ei haluttu televisiota laittaa esteettisistä syistä, eikä senkään takia, että silloin makuuhuoneessa nukkuja ei saisi rauhaa telkun pauhulta.

Sänky on pedattu sohvamaisesti ja tapetit on myöskin 90-luvulta ja anopin valitsemia.


Joulutyynyt on jo lähteneet kaapin kätköihin, mutta tässä vielä nämä ihastuttavat Jotexin harmaat joulutyynyt:Viltti löytyi kirpputorilta


Työpöydän päällä on peltinen kirjaa muistuttava laatikko ja pöytä pysyykin siistinä miljoonista pikkulapuista ja kynistä, kun kaiken pienen irtotavaran voi pikasiivota peltilaatikkoon.

Näkymää toiseen suuntaa. Oikeasti tuo kaapisto on osa isoa kirjahyllyä, mikä oli tuolla samaisella paikalla anopin aikaan ja sen takia siinä ei nyt boordiakaan ole, kun säästösyistä oli appivanhemmat jättäneet boordin laittamatta. Vähän tuunasin kaapistoa lisäämällä mustanharmaat rautanupit muovisten tilalle ja nyt kaapisto istuu kotiimme.


Rakkaimmat puutarhalehdet on rautaisessa seinähyllyssä, mikä sai vihdoin oman paikkansa. Se onkin monta vuotta seilannut vanhassa kodissa siellä täällä eikä koskaan löytänyt paikkaansa.


Sohvaa vastapäätä on pieni kirjasto. Lukutoukkia ei olla ja pääasiassa hyllyillä onkin puutarha- ja luontokirjoja sekä sarjakuvia. Unohtamatta Pottereita ja Tolkienin tuotantoa.


Ei kommentteja: