torstai 13. tammikuuta 2011

Maalausprojekteja

Jouluaatoksi ehdin saada muutaman maalausprojektin valmiiksi.

Ensimmäisenä oli vuorossa ruskea lokerikko (johon kyllä kuuluu hienot koritkin vetimillä) ja se koostuu kahdesta erillisestä osasta, jotka on vain nostettu päällekkäin. Jekku-koiramme on tätä pentuna pikkasen maistellut ja ruskea maali jäi käsiin samaan tapaan kuin oikea punamultamaalikin, joten lokerikko oli jo pakkokin maalata.


Se sai pintaansa valkoista himmeää seinämaalia ja nyt asustelee askarteluhuoneen pöydällä. Korit laitoin pois, kun mukavampi vaihteeksi näin avoimena ratkaisuna. This'n that-laatikossa on ompelutarvikkeita.


HoOn (kiitos seurasta!) kanssa kävimme tuossa taannoin jouluostoksilla ja tiemme vei myös kirpparille, mistä ostin neljällä eurolla hyväkuntoisen ja -muotoisen maustehyllyn:


Yllättäen siitäkin tuli valkoinen. ;) Hyllyn taustalle täytyisi vielä löytää soma taustakangas. Tällä hetkellä maustehyllyn nimi on nallehylly ja se palvelee pienempien Bukowski-nallukoiden kotina. Ensi keväänä onkin sitten vuorossa askarteluhuoneen seinien maalaus, kun tämä tummentunut panelointi alkaa jo ahdistaa.


Iki-ihanasta Puutarhurin Patio-verkkokaupasta hankitut sinkkilaatikot sai nekin joutua pienen tuunauksen alle. Harmittavasti Elina päätti lopettaa Pation pitämisen, mutta onneksi minulla on Elinasta ja hänen liikkeestään monta ihanaa esinettä muistona.


Tuunasin sinkkilaatikoista väliaikaisen kodin kukkasipuleille ja siemenille. Nämä laatikot ei kyllä varmaan kestä kuin vain pienen pintaraapaisun kaikista niistä sipuleista ja siemenistä joita miulla keväällä on..


2 kommenttia:

HoO kirjoitti...

Oi miten paljon ihania juttuja jälleen! Nallehyllystä tuli kyllä ylisuloinen :) Siellä kelpaa nallejen istuskella.

Täytyy kyllä vain hämmästellä kaikkia aikaansaamisiasi!

quu kirjoitti...

Kiitoksia! <3

Joskus välillä innostuu maalaan. :) Nyt on maalauskiintiö hetkeksi täytetty..