maanantai 14. helmikuuta 2011

Keittiössä vieläkin!

Jatketaan vielä keittiöteemalla. :) Näkymä olohuoneesta keittiöön ja ovesta voi jatkaa matkaa takkahuoneeseen. Keittössä meillä on pöytänä Ikean löytöpisteestä löytynyt Norden- pöytä (oli puoleen hintaan!) ja sen ympärillä puutarhatuolit, joista kaksi ruskeaa ja kaksi valkoista. Tarkoitus olisi ruskeatkin maalata valkoiseksi.

Alunperin pöytä oli pitkittäin, mutta HoOn käydessä kylässä hän ehdotti jos kääntäisimme pöydän ikkunan suuntaisesti ja oon kyllä tykännyt tosi paljon! Kiitos hyvästä ehdotuksesta Lumivalkeaa-blogiin! :)


Pöydän päädyssä on jakkara, mikä koostuu Ikean Alseda-jakkaroista. Toisen ostin jo vuosia sitten ja nyt syksyllä sain sille kaverin. Onneksi jakkara on säilynyt Ikean mallistossa kaikki nämä vuodet.


Pöydän pyrin pitämään ilman pöytäliinaa ja muutenkin aika tyhjänä, lukuunottamatta Riviera Maisonin tähtikoria tai muuta kynttilänpidiketta, sesonkikukkasia ja lautastelinettä:


'Bridal Crown'-narsissit on peräisin (Yllätys, yllätys) Ikeasta:


Näkymä takkahuoneen ovelta olohuoneeseen päin:


3 kommenttia:

Outi kirjoitti...

Kiva nähdä että puutarhatuolitkin toimii noin hyvin sisällä!!!! Wau.

Mäkin ostin samoja narskuja, odottelen vaan kovasti että aukeaisivat pian. Helmililjasta näkyy jo kaksi kukkaa!

Sarkka kirjoitti...

Sinulla näytti kukat nätisti puhjenneen kukkaan. Minulla ne nahistuivat ennen kukkimisvaihetta. En tiedä oliko kastelijassa vikaa :P

quu kirjoitti...

Outi, nuo valkoiset puutarhatuolit ovat palvelleet parisen vuotta ulkotiloissa, mutta nyt tosiaan sisällä. :) Ne on siitäkin kätevät, kun ne voi taitella kasaan jos tarvitsee tilaa.

Sarkka, reippaalla kädellä olen narskua kastellut ja sitten antanut mullan kuivahtaa. Narskut on aikamoisia vesijuoppoja, mutta sillä on tosiaan se nurja puolensa että myös varret tuppaa kasvamaan liian pitkiksi. Kiitos ensimmäisestä kommentistasi! :)