tiistai 1. helmikuuta 2011

Kevät pilkahtaa

Reissussa todellakin rähjääntyy ja vaikka tässä on nyt kolmatta päivää oltuna kotona, niin aika on mennyt reissusta toipumiseen ja ihanan kirjan selaamiseen. :)

Olohuoneeseen vaihtelin hieman pirteämpiä kynttilöitä esille - tuskin maltan polttaa niitä vielä, kun joulusta jäi muutamia punaisia ja valkoisia, jotka täytyy ensin polttaa loppuun.


Olohuoneen sohva on upottava paikka - paikka jossa haluaisin olla paljon, mutten oikein ikinä sinne asti pääse, eikä sinne kannata mennäkään, kun heti uinahtaa..


Rottinkikorien tilalle on suunnitteilla suuri pöytä, mikä on anopin peruja 70-80-luvulta ja materiaaliltaan se on tummahko viilupöytä. Mallin, koristeiden ja koon puolesta se on loistava ja se onkin ollut jo vanhassa kodissamme ja hyväksi havaittu, joten kunhan se saa maalia ylleen, niin ei kukaan tiedä ettei se ole täyspuinen.. hysss.. Muuton jälkeen osa jaloista oli kateissa, mutta nyt nekin on taas yhytetty yhteen.
Joulun hyasintit pääsivät Garden-kantolaatikkoon, mikä löytyi parisen vuotta sitten Euromarketista. Se on palvellut todella hyvin pienien syreenien alkujen kotina, mutta nyt pääsi sisätiloihin. Suunnitelmissa olisi täyttää laatikko kevätkukkasilla, mutta kyllä nämä vihreät alutkin ovat vain kovin sieviä.


Tosin taidan kääntää koko olohuoneen toisin päin, mutta ensin täytyy maalata pari penkkiä ja sohvapöytä.

Täytyy nyt vain kerätä voimaa kaiken sen toteuttamiseen. Mutta nyt aion nauttia kauniista kevätpäivästä.

Aurinkoista päivää sinulle! :)

4 kommenttia:

Ruusunpunaisten haaveiden Sarkka kirjoitti...

Kaunis koti sinulla ja paljon ihania yksityiskohtia. Silmä lepäsi kuvissasi ja odotan innolla uusia päivityksiä.

Minz kirjoitti...

On kyllä NIIN kaunista, että! Tuo Garden-laatikko on ihana vihreineen - kevättähän sekin!

Marielisa kirjoitti...

Löysin HoO:n blogista tänne ja tykästyin!
Kotinne on kaunis <3
Olisin liittynyt lukijaksikin, muttei se yrityksistäni huolimatta onnistunut. No, tulen aivan varmasti vielä uudestaan, joten yritän sitten uudemman kerran =)

quu kirjoitti...

Ruusunpunaisten haaveiden Sarkka, voih kiitos ja todella kivaa jos tykkäsit! :) Odottelen kirkkaita kevätpäiviä niin voisi enemmänkin laittaa päivityksiä..

Minz, kiitos! <3 Vaan saapa nähdä miten kaunista täällä on, kun täytyy sanomalehdet kaivaa lattioille, kääriä matot rullalle ja asetella kompostiaitoja esteeksi pienelle naskalihampaalle. ;)

Marielisa,voi kiitos myös sinulle! <3 Toivottavasti pääset liittymään lukijaksi, harmi ettei toiminut kun yritit ja siinä on varmaan ollut joku tilapäinen toimintahäiriö, näin ainakin toivon. Jos olet blogilistalle kirjautunut, niin sitäkin kautta voi lukea. :)

Kiitos kaikille kauniista sanoistanne, tässähän menee ihan sanattomaksi!