torstai 17. helmikuuta 2011

Koeponnistus

Olohuoneen uudistus on pikkasen venähtänyt pienen flunssan poikasen iskettyä minuun kiinni ja pöpöä on podettu jo viikon verran.

Sen verran kuitenkin sain ennen sairastumista aikaiseksi, että maalasin anopin jättämän penkin valkoiseksi. Alkujaan penkki oli vaaleaa puuta ja se oli ollut jo anopin aikana parvekkeella ja kerännyt likaa ja hometta päälleen, mutta nyt on todella hienossa loistossaan.

Olenkin jo potenut flunssaa penkin päällä istuen ja lukien lehtiä sekä nauttinut kuumaa kaakaota. Penkki ei ole jäämässä peilin eteen, mutta saa nyt tuossa odotella sen aikaa, että se olohuoneen uusvanha pöytä saa maaliturkin ylleen. Kunhan tämä aivastelu ensin loppuisi, sillä muuten siitä hiomisesta ei tule yhtikäs mitään. ;)Pysykäähän terveinä! :)

2 kommenttia:

Minz kirjoitti...

Pikaita paranemista! Näitä flunssia nyt tuntuu olevan kovasti liikenteessä. Toiset menevät ohi nätisti ja äkkiä, toiset jäävät kiusallisen pitkäksi aikaa "kylään".

Kauniilta penkki näyttää! Vähän vastaavanlaisista olen haaveillut pihalle...

quu kirjoitti...

Minz, kiitos toivotteluista! Onneksi pöpö lopulta suostui lähtemään pois..

Samaista penkkiä olen miettinyt vuosia pihakäyttöön, mutta entisessä asunnossa ei ollut mahdollisuutta maalauprojekteille joten se jäi..

Numeroin penkin vielä ja sitten se on lähes täydellinen. :)