sunnuntai 20. helmikuuta 2011

Lehtikoreja


Ihana auringonpaiste hemmotteli meitä tänään!

Tässä muutamia lehtisäilytysjuttua ja lempilehtiä, kuten Toivekoti ja puutarha, mikä on ihan pakollinen lehti:


Saksalainen upea samantyyppinen lehti upeine puutarhoineen:Nämä pari kuvaa on aikaisimmissa postauksissa jo näkyneetkin ja korissa tottakai Toivekoti ja puutarhan sisarlehti Maalaisunelma:
Millaisia lehtisäilytysjuttuja teillä on? :)
Laitathan kommenttia tai blogiisi juttuja ja linkkiä tulemaan..

4 kommenttia:

Outi kirjoitti...

Ihania lehtisäilytys-jutskia. Kun mulla ei ole mitään säilytysjutskaa ihanille lehdille...mielenkiinnolla odotan kommentteja.

Minz kirjoitti...

Upeita lehtisäilytyspaikkoja! Mulla vasta ajatusasteella. Suosikkilehdet pyörivät olkkarin pöydällä ja viikkosiivouksissa siirtyvät pöydän alatilaan, josta lopulta heivaan ne johonkin pahvilootaan ja varastoon (en raaski heittää näitä lehtiä kuitenkaan pois, kun tykkään uusintaselata niitä kesäisin pihalla). Käteen on "melkein" tarttunut kaupoissa sellaisia rottinkisia lehtitelineitä, kun tuo rottinkinen lasipöytäkin on olkkarissa, mutta oikeasti en kaipaa nyt keskeneräiseen taloon mitään lisää...

Kirsi kirjoitti...

Hyypiön elämää blogista itseni tänne klikkasin ja aivan ihana blogihan täältä löytyi!Kiva aihe tämä lehtiensäilytyskin,täytyy tutkailla,mitä kaikkea muuta mukavaa täältä löytyy=DTervetuloa joskus vastavierailulle=)

quu kirjoitti...

Outi, Toivottavasti tuli joitain vinkkejä, vaikkei nyt kommenteja tullutkaa montaa. :)

Minz, jostainhan se pitää aloittaa - osta joku tosi tosi mieluinen säilytysjuttu niin siitä se sitten lähtee.. :) Miekin säilytän sisustuslehdet, ja puutarha, ja lappalaislehdet ja akut ja.. :D

Kirsi, kiitos! :) Kävinkin jo blogissasi vierailulla, ihana!