perjantai 8. huhtikuuta 2011

Erityinen

Olen pienestä tytöstä saakka ihastellut mummoni kristallikruunua ja sellaista olen jo pitkään haaveillut.. en halunnut perinteistä enkä kynttiläkruunumallista joten en ole hankkinut mitään, kun halusin kristallikruunun olevan erityinen ja erilainen, sellainen mikä on niin erityinen että sen hohto kestää ikuisesti. Sellaisen löysin eilen.

Tavaroista luopuminen on välillä todella hankalaa ja pikkuisen jo kaduinkin, kun vein kälylle myyntiin monenmoista pikkutavaraa, joista en enää tykännyt tai ne ei löytäneet meidän kodista sopivaa paikkaa. Sovimme, että saan valita hänen käytettyjen tavaroiden liikkeestään jonkun tuotteen vastineeksi näitä tuomiani tavaroita vastaan.

Kiertelin liikkeessä ja mietin, että otanko monta pientä asiaa vai yhden ison ja päädyin siihen lamppuun jota olen syksystä saakka ihastellut (= huokaillut ja huokaillut) ja jolle kukaan ei ollut antanut vielä kotia. Vaihtokaupat tuli kolmesta lampusta, tyynynpäällisistä, koreista ja koriste-esineistä ja tällaisen kauniin kristallikruunun valitsin, eikä harmita entiset tavarat tippaakaan. Tavaroista luopuminen on ihanaa!

Erityinen kristallikruununi


Pikkuisen puunattavaa.. ;)


Kruunu on suuri ja painava, ja vastaavanlaista en ole nähnyt missään. Käly ei muistanut, että mistä kirpparilta/huutokaupasta oli lampun löytänyt ja se pääsee pienen remontin jälkeen olohuoneeseen. Tarvitsee johto vaihtaa ja miettiä, että laittaako kettingin sijaan jonkun muun kiinnityssysteemin. Mies kunnostaa ja kiinnittää lampun minun maaliskuun lopussa olleen syntymäpäiväni kunniaksi. Kiitos M!9 kommenttia:

Kirsi kirjoitti...

Oi,mikä kaunotar,tuota kyllä kannatti vähän aikaa odotellakin!
Keväistä viikonloppua!

Outi-Hyypiön elämää kirjoitti...

Ei ole todellista, mikä aarre. Ihan järkyttävän kaunis esine. Ottaisin, ottaisin, heti tältä istumalta. Tuommoista ei mistään saa uutena. Kyllä on rouvaa lykästänyt!!

Så Vitt Jag Vet kirjoitti...

Vau miten hieno !'
Kraam
Sanne

Maija kirjoitti...

Ihana! Kerrassaan ihana!

KesäEsa kirjoitti...

Älä vaan poista kettinkiä. On aarre. Laita kuva ja kysely Glorian Antiikkiin niin nkertovat iän ja tekijän ja huikean hinta-arvion. Tuo on todella kaunis. Säilytä vanha johto myös.

HoO kirjoitti...

Hieno löytö kerrassaan :)

quu kirjoitti...

Kiitos kaikille! :)

Kruunu odottaa vielä tekijäänsä ja näemmä tämäkin projekti on pitkässä juoksussa.. Pitäisi löytää vain kupu, että saisi johdot piiloon, mieluimmin tietysti messinkinen tai edes iso muovinen, jonka voisi spraymaalata.


KesäEsa, kiitos tiedosta! Pistän kettingin talteen. Harmi vain, että lehdet aina vaatii asiakasnumeron jos meinaa kysellä ikää lehden palstalla..

SonjaK kirjoitti...

hei, tällaisia kruunuja saa antiikkitukusta (antiikkitukku.com)

quu kirjoitti...

SonjaK, kiitos linkistä! :) Ihan presiis samanlaista en löytänyt, mutta samankaltaisia kylläkin.