keskiviikko 29. kesäkuuta 2011

Hankintoja

Innostuin hankkimaan muutamia esineitä, joita olen kaivannut eteishalliin ja työhuoneeseeni. Kaikki löytyikin passelisti Amanda B:ltä:

Työpöytäni ympäristö kaipasi paikkaa kirjekuorille, muistilapuille ja muulle tärkeälle pikkulapuille, joita tarvitsee harvemmin. Tässä muistitaulu/avainkaapissa yhdistyy nuo kaikki ja lisäksi voi ripustaa harvemmin tarvittuja avaimia. Kaapin päälle asetin äitini syntymävuoden numerot (ne sai eurolla(!) Kärkkäiseltä:


Sisällä onkin paikka kaikelle tarpeelliselle:


Eteisen ja kirjasto/työhuoneen oviaukossa oli tyhjä paikka, joka kaipasi jotain ja mietin lehtitelinettä siihen ja sellainenkin löytyi:


Kokeeksi laitoin rottinkimuistitaulun, mutta täytyy siihen vaihtaa askarteluhuoneen muistitaulu, kun se sopii muotokieleltään hieman pelkistettyyn aulaan paremmin. Olisin kirjoittanut tähän jotain sievää, mutta ainuttakaan liitua en löytänyt..


torstai 2. kesäkuuta 2011

Eteinen ja eteishalli

On ollut tarkoitus jo pitempään laittaa muutama kuva meidän pikkuisesta eteisestä, se siis on kuistin ja eteishallin välimaastossa ja vain muutaman neliön kokoinen ja siihen mahtuu pieni lipasto eikä paljon muuta. Valkoinen kaappi kätkee sisäänsä sulakekaapin ja ensi töikseni maalasin mäntypuisen oven valkoiseksi.

Oikeassa laidassa näkyy hitunen valkoista verhoa jonka takana on pieni avoin tila jossa on takit ja kenkätelineet. Lipastossa säilytetään hanskoja, pipoja ja kaulahuiveja. Lyhdyt on Hobby Hallista, mutta varokaa niitä jos tilaatte - ne voi syttyä palamaan ihan koska vaan. Tein sinne reklamaation, mutta ne vähät välittää paloturvallisuudesta. :(




Paneli maalataan valkoiseksi kesän mittaan, kuten toivottasti askarteluhuone ja kuistikin. Inspistä odotellessa. ;)

Eteishallia kohti kirjastoa, vasemmalla näkyvän puusydämen kohdalle vieraat saavat jättää takkinsa. :)


Lipaston päällä oleva, tällä kertaa, hyvin niukka asetelma


Eteishallin päässä eli kirjaston vieressä on rautatuoli kenkien laittamista varten. Tästä kohdasta on tulossa lisää kuvia.