torstai 2. kesäkuuta 2011

Eteinen ja eteishalli

On ollut tarkoitus jo pitempään laittaa muutama kuva meidän pikkuisesta eteisestä, se siis on kuistin ja eteishallin välimaastossa ja vain muutaman neliön kokoinen ja siihen mahtuu pieni lipasto eikä paljon muuta. Valkoinen kaappi kätkee sisäänsä sulakekaapin ja ensi töikseni maalasin mäntypuisen oven valkoiseksi.

Oikeassa laidassa näkyy hitunen valkoista verhoa jonka takana on pieni avoin tila jossa on takit ja kenkätelineet. Lipastossa säilytetään hanskoja, pipoja ja kaulahuiveja. Lyhdyt on Hobby Hallista, mutta varokaa niitä jos tilaatte - ne voi syttyä palamaan ihan koska vaan. Tein sinne reklamaation, mutta ne vähät välittää paloturvallisuudesta. :(
Paneli maalataan valkoiseksi kesän mittaan, kuten toivottasti askarteluhuone ja kuistikin. Inspistä odotellessa. ;)

Eteishallia kohti kirjastoa, vasemmalla näkyvän puusydämen kohdalle vieraat saavat jättää takkinsa. :)


Lipaston päällä oleva, tällä kertaa, hyvin niukka asetelma


Eteishallin päässä eli kirjaston vieressä on rautatuoli kenkien laittamista varten. Tästä kohdasta on tulossa lisää kuvia.2 kommenttia:

Kirsi kirjoitti...

Kauniilta näyttää ja meidän "putkieteiseen" verrattuna ruhtinaallisesti tilaa=D Nuo lyhdyt on välillä arvaamattomia,itse olen yhden nokipalon sammuttanut,kun turvallisena mainostettu lyhty roihahti liekkeihin...Aurinkoista ja mukavaa loppuviikkoa!

quu kirjoitti...

Kirsi, onhan meilläkin aikasta pikkuisia nuo tilat ja oikeastaan parempi, kun mitä isompi eteistila, sen enemmän se täyttyisi kaikesta eteiseen kuuluvasta ja kuulumattomasta :D