tiistai 2. elokuuta 2011

Lemmurahi ja muuta

Lemmurahi eli mustavalkoisella tekonahalla päällystetty rahi sai uuden kankaan Ikean pellavannäköisestä kankaasta, siitä tuli ihan vain hyvin yksinkertainen:


Lemmurahin uusi elämä lähtikin siitä, että hankin pari pellavaista tyynyä ja eihän niiden kaveriksi ollut yhtikäs mitään, joten siitä se ajatus sitten lähti teemalla mentiin. ;)



Iso tyyny pötköttää kuningatartuolin kupeessa. Tuoli onkin tarkoitus päällystää nyt syksyllä tai siis verhoilijaystäväni auttaa ja minä teen. Löysin tuoliin upean kankaan (VAIN 45€/metri..) ja olen yrittänyt löytää hieman halvempaa versiota, mutta kun miellyin kankaaseen ja se passaa tähän tuoliin ja on laadukaskin, niin ilmeisesti täytyy todeta, että kerran se kirpaisee, vaikka se kirpaiseekin kovasti lompakkoani, mutta kun itse verhoiluun ei mene rahaa (paitsi tarvikkeet) niin kyllä sijoitus kannattaa. Enkä todellakaan halua verhoilla tuolia uudelleen ja uudelleen. Kangas on vaaleanbeige ja siinä on ohut valkoinen raita ja sen voi laittaa pystyyn tai vaakaan, mutta näin leveään tuoliin se on melkein pakko laittaa pystyyn, koska muuten tuntuu että tuoli ei mahdu tilaansa.



Hope-tyyny on lattiatyynyjen päällä:




Valkoinen pyöreä kori oli alunperin Jekun lelulaatikko ja siitä oli maalitkin lähteneet pois, kun eräs pieni koiraherra oli ahkerasti leluja läpsinyt. Tältä kori näytti ennen maalausta:


6 kommenttia:

Kirsi kirjoitti...

Kauniita värejä,noista minäkin tykkään=D Huonekalukankaissa valitettavasti hinta ja laatu kulkee pitkälti käsi kädessä,ihan oikea ratkaisu,ettet osta mitään halpaa luirua..Oletko käynyt katsomassa huonekaluliikkeiden kangasmallitilkkuja?Anoppi löysi omiin tuoleihinsa mallistosta poistumassa olevan laadukkaan kankaan hintaan 5 euroa metri..

quu kirjoitti...

Kiitos Kirsi hyvästä vinkistä! Kiertelenpä varsin katsomassa, onko heillä muita vaihtoehtoja! :)

Outimarika kirjoitti...

Hei! Käy kurkkaamassa blogiani, siellä on Sinulle jotakin :)

quu kirjoitti...

^ Kiitos :)

Kirsi kirjoitti...

Huhuu,mihis olet hävinnyt,täällä kaipaillaan=O

quu kirjoitti...

Kirsi, kiitos kun kaipailit :) Kyllä tämä blogi tästä innostuu taasen..