torstai 19. tammikuuta 2012

Joulukuvia


 Vielä muutamia joulukuvia löytyi kätköistä.. kuten huomaatte, aika pliisuissa väreissä ollaan joulua vietetty, mutta oli meillä ripaus punaistakin. :)

Nämä ihastuttavat köyhänmiehenhopeiset tähtituikkupurkit löytyivät Prismasta <3


Jouluna lueskelin sisustuskirjoja klaffipöydän ääressä mutustellen karkkeja..


 Juuri jouluksi ehdin maalata pienemmän Madrid-lipaston vaaleaksi. Aikaisemmin se oli punaisenruskea. Kaveriksi lipasto sai kuusen. Kaikki kuuset ovat yhä edelleen sisällä kasvattaen uutta kerkkää - ne on nyt vain riisuttu joulukoristeista. Joulukoristeina oli pääasiassa lasisia koristeita joita en pakkaa loppuvuodeksi laatikoihin vaan ne saa olla lasikupujen alla esillä.


Lipaston päällä on toinen Riviera Maison-tarjotin, kun yksinkertaisesti näin ihaniin tavaroihin ei tällä hetkellä ole varaa.. Lasinen tähtituikku on jostain sisustusnettikaupasta viime vuodelta.


2 kommenttia:

Kookos kirjoitti...

Ihanan vaaleaa tunnelmaa! En minäkään kauheasti kyllä jouluisilla koristeilla revitellyt, vaan lähinnä kanssa kynttiläkuppeja ja kransseja. Ja myös mulla suurin osa jouluna olleista koristeista jäi vielä esille. Ja tähdet ja sydämet kuuluu mun sisustukseen ympäri vuoden...Kunhan ne pari tonttua sai siivottua laatikkoon : )

Mukavaa viikonloppua!

quu kirjoitti...

Kookos, no samoin! Olen kanssa mieletön tähti- ja sydän"friikki" :)

Ei sitä tunnelman saamiseen paljoa tarvita..