keskiviikko 26. lokakuuta 2011

Liesimaailmassa

Meidän siellätäällärakoja-keittiön syystunnelmia (Huom! Liesi 1, induktioliesi)Eikö ole ihanat valot kaapinalusvalot meillä!? :D Suoraan 70-luvulla ja kuulemma keittiössä on ollut liesi, jääkaappi, liesituuletin ja nuo valot samaa sarjaa. Pitäisi tuumia maalaisiko nuo vai vaihtaisiko ne johonkin toiseen systeemiin. Onneksi Fairy ja pesuainepöntön kannet on vihreitä.. ;)
Yleisilmettä, mikä ei olekaan yhtään imarreltu, kun ennen meidän tähän taloon muuttamista keittiöön tehtiin lattiaremontti ja sen yhteydessä kaapit irroitettiin ja asennettiin takaisin ja siinä kävi se "Et saa laatikkoon takaisin"-efekti ja ovet ei asettuneet enää paikoilleen, laittoivat vetimet väärin jne jne eikä laitettu lainkaan sokkelia kaappien alle.. Sitä se on kun "ammattimiehet" tekee (Huom, liesi 2, sähköliesi)


Miehen syksyn projekti on muuttaa puuliesi kaasuliedeksi (Huom. liesi 3) ja projekti on mukavasti edistynyt. Luulisi, että tässä talossa olisi jotenkin erityisen hyviä ruoanlaittajia tällä liesiarsenaalilla. :D Pakko myöntää, ettei asia nyt ihan niin ole, mutta yksinkertaisesti sähköliesi ei jaksa lämmittää valurautapannuja tarpeeksi tehokkaasti joten on sitten ryhdytty etsimään muita vaihtoehtoja.


Ei kommentteja: