keskiviikko 16. marraskuuta 2011

Kynttiläpuuhia


Pitkästä aikaa tartuin kynttilänvalupuuhiin ja olipa kynttilänjämiä kertynytkin!

Kaikkia jämiä en edes ehtinyt sulattaa maitopurkkikynttilöiksi, kun sydänlanka otti ja loppui, ja kun sydänlankaa ei täältä Torniosta taida saada mistään joten täytyy jäädä odottamaan Oulun reissua jotta voi tehdä loputkin jämät uusiksi kynttilöiksi.

Tosin taitaa tämä homma olla sellaista, että loppua ei näy, kun koko ajan tulee poltettua kynttilöitä..

Aikaisimpina vuosina kynttilät ovat olleet pitkälti oransseja ja tummanpunaisia, mutta nyt väreinä loistaa pastellin eri sävyt johtuen suurista valkoisista monisydämisistä Ikean kynttilöistä joita käly on sisustusliikkeessään polttanut ja kerännyt minulle kaikki kynttilänjämät talteen.


Ohjeet löytyvät tästä.

Kuin karkkia :)5 kommenttia:

betty kirjoitti...

Onpas kivan näköisiä ! En tiennyt että maitopurkeilla saa noin nättejä aikaiseksi. Hmmm - tai miksei kun vaan osaa ! Aika paljon oot kyllä poltellut kynttilöitä, jos nuo on tehty kynttilänpätkistä !

Sara kirjoitti...

ihania värejä.<3
kuinka sie oot sulattanut nuo.? oon miettinyt kuumeisesti miten sitä sais hyödynnettyä kynttilöistä viimeisenkin palan, mutten ole ihmeekseni tullut ajatelleeksi että niistä voisi valaa kokonaan uusia kynttilöitä. :D

quu kirjoitti...

Kyllä sitä tulee joka päivä poltettua kynttilöitä. :) Se on vain semmoinen tapa. En oikein osaa tuikkujen kanssa pelata, kun niistä tulee metallijätettä, muttei kynttilämassaa.

Sara, lisäsin postaukseen linkin ohjeisiin ja tässäpä se vielä sinullekin. :)

http://anoppilassa.blogspot.com/2010/12/kynttiloita.html

Sara kirjoitti...

mahtavaa, kiitos linkistä. :))

quu kirjoitti...

Sara <3