lauantai 12. helmikuuta 2011

Tunnustus

Iso halaus ja lämmin kiitos HoOlle Lumivalkeaa-blogista ja Hennille viva la henni-blogista jotka antoivat miulle ihka ensimmäisen tunnustuksen Anoppilaan. Kumpaisellekin ihanaiselle lähtee tunnustus takaisin päin! :)

Tunnustuksen antajien lisäksi haluan antaa tunnustuksen eteenpäin Hyypiön Elämää sekä Wanhan Ajan Unelmaa-blogeihin, jotka ovat Lumivalkean ja Viva la hennin lisäksi sellaisia blogeja joista saan paljon hyvää mieltä ja kivoja ideoita. Kiitos kaikille ihanista blogeistanne! :) Ne ovat ihania piristysruiskeita pimeisiin iltoihin!

* * *

"The Gorgeous Blogger -palkinto on suunnattu kaikille upeille bloggaajille. Jokainen vastaa viiteen blogiinsa liittyvään kysymykseen ja jakaa tämän palkinnon eteenpäin niille, jotka mielestään sen ansaitsevat."Milloin aloitit blogisi?

Blogipohjan tein syyskuussa, mutta varsinaisesti pääsin vasta joulukuussa kirjoittelemaan, kun muuton jäljiltä koti oli suunnilleen sen näköinen, että siitä kehtaa kuvien kautta esitellä ja enimmät banaanilaatikot- ja jätesäkkivuoret oli purettuna.

Puutarhablogia olen pitänyt jo useamman vuoden, aina vuodesta 2004 saakka, mutta sinne ei ollut mielekästä koti- ja sisustusjuttuja kirjoitella, kun haluan pyhittää puutarhablogini vain puutarha-asioille.


Mistä kirjoitat blogissasi, mitä kaikkea se käsittelee?

Anoppila on ehkä enemmän henkilökohtainen kurkistus minuuteeni ja kotiimme, eli paljolti blogi käsittelee sisustamista yleensä, hankintoja, kirpputorilöytöjä, maalausta & tuunausta. Ajan mittaan näkee, että mitä kaikkea vielä voi kirjoittaa.


Mikä seikka tekee blogistasi erityisen verrattuna muihin?

Varmaan lukijat osaisivat vastata tähän paremmin. :) En pyri olemaan mitään muuta kuin mitä olen ja kirjoittelen mikä sillä hetkellä on kivaa elämässäni. Kirjoittelen kun ehdin ja on asiaa. :)


Mikä sai sinut aloittamaan blogin kirjoittamisen?

Eniten tämä blogi on inspiraationa miulle, kun en ole juuri kotiani kuvannut ja se on harmittanut kovasti, ja halusin luoda muistoja itselle ja perheelle, että millaista meillä on. Sekä tietysti tuoda intoa itselle, että kun luo jotain kaunista, ja siitä on muisto ja sen voi jakaa, niin innostuu vieläkin enemmän.

Enkä tosiaan halunnut puutarhablogiin näitä laitella, kun puutarhablogia on juuri kiitelty siitä syystä, että se on vain puutarha-aiheinen.

Olen erittäin mielissäni jos joku tykkää lukea tätä, saa ehkä kivan idean täältä ja on mukava tutustua uusiin samanhenkisiin ihmisiin. Ystäviä ei ole koskaan liikaa! :)


Mitä haluaisit muuttaa blogissasi?

Tämä on kiva näin - toki kuvia ja muuta vaihtelen aina sesonkien ja olotilan mukaan, mutta muuten ei muutettavaa. Näin uutena blogina tämä varmasti elää ja toivottavasti ei tämä juurrukaan tiettyyn muottiin ja tietyn näköiseksi vaan blogi elää samalla tavalla kuin minäkin.


Ei kommentteja: