maanantai 9. tammikuuta 2012

Jouluinen makuuhuone


Parit postaukset jouluisesta makuuhuoneesta.

Tämä onkin makuuhuoneen toinen ja viimeinen joulu tuossa huoneessa. Piakkoin pitäisi ryhtyä vaihtamaan järjestystä - makuuhuone kun siirtyy lähemmäs keittiötä ja nykyisestä makuuhuoneesta tulee miehen työhuone. Makuuhuone on meillä pyhitetty nukkumista varten, joten siihen tarkoitukseen välttää pienempikin huone.

Yhdelle lipastolle pitää keksiä paikka, mutta muuten kaikki tavarat pysyy samana. Vihreä nurkkakaappi keltaisella lasiovella täytyy vielä maalata valkoiseksi, kun meillähän ei ole missään huoneissa kiinteitä kaappeja (ja hyvä niin!).

Jouluasuinen makuuhuone noudatteli kyllä samaa sävyä kuten kaikkina vuodenaikoina..  Joulun kunniaksi hankin uudet vaaleat pörrömatot..
.. ja joulutyynyt, joista toinen sängyn päälle..

I'm dreaming of 
white Christmas
December


.. ja toinen ohjaajatuolille..


Tikkaille ripustin kauan etsimäni tähtijouluvalot. Nämä on ihanat ihan vain koristeena!Pikkunaulakossa myös joitain jouluisia juttuja.. aattopussukka.... Noel-sydän.. tämä on jostain sisustusnettikaupasta tullut kaupanpäällisenä. Harmi, etten muista mistä. Tälle olisi kiva saada kavereita..
 Different Designin pukki löytyi ihastuttavasta Gränsboden-liikkeestä, mikä on satakertaa parempi kuin Ikea, jonka takia tänne Tornion seudulle tullaan ostoksille..


Kävyt kuuluu joulunaikaan, tottakai.

Ei kommentteja: