perjantai 3. helmikuuta 2012

Kylmää tunnelmaa


Hurr... -30 näyttää mittari, tai vähän sen alle. Sisällä meillä on mukavan "lämmintä", kun öljypoltin teki tietysti tenän kriitisellä hetkellä, joten olemme saaneet viikon nauttia +15 asteen sisätilalämmöstä ja tänä aamuna oli oikein raitista eli +13. Telttailutunnelmaa neljän seinän sisällä. :)

Eipä ole sitten ompelut oikein edistyneet, kun pitäisi olla hanskat kädessä joten olen tyytynyt siivoilemaan paikkoja. Joulukuuset lähti viime viikolla ulos koirapoikien iloksi. Kuuset olivat vihreät, uutta kerkkää pukkasivat eivätkä ne neulasiakaan tiputtaneet, mutta tuli vain tunne, että nyt niistä on päästävä.

Vihdoin sain mahdollisuuden tilata H&M Home-tuotteita, joita onkin blogimaailmassa näkynyt paljon. Tyynynpäällinen tuli kuningatartuolille. Tuolin osalta sen uudelleenverhoilu siirtyi hamaan tulevaisuuteen, mutta IKEAn viltti vähän piristää tunnelmaa.


Olkkarinpöydälle löytyi myös H&M Homen pöytäliina ja nyt on sellainen huoleton olo, joten enpä alkanut silittämään. :)Ikkunan alla olevalle penkille löytyi Prisman joulualesta "hopeoitu" kynttilälyhty, jossa on jouluvalot:Joulukuusen tilalle laitoin keltalehtisen kultaköynnöksen joka oli puolikuupöydän valloittanut aivan täysin.


Uuden pikkulipaston alle vaihdoin Grispholmin-tähtityynyjä:


Vanhalla saunapenkillä...

Risukuusi odottaa pääsiäiskoristeita!
Puutarhassa kukkapöytänä toiminut metallipöytä pääsi pesun jälkeen puolikuupöydälle ja valkoinen metallimaljakko odottaa koivunoksia, kun vain tarkenisin niitä lähteä hakemaan.


ISO kori osoittautui todella kivaksi ja siellä on monta villavilttiä pinossa odottamassa käyttöä (tuntuu, että voisin olla ainakin kolmen viltin alla tälläkin hetkellä..)


Kuin herkkukakku..


Näkymä makuuhuoneesta..


.. ja vähän toisesta vinkkelistä!


Sohvalle kasattu paljon pehmoisia tyynyjä, kuva viikon takaa jolloin oli vielä kuuset paikoillaan.

Nyt täytyy lähteä laittamaan leivinuuniin puita, josko vähän voisi käsiä tulen loimussa leputella..

2 kommenttia:

Marielisa kirjoitti...

Oijoi, tiedän tunteen kun öljypoltin hajoaa. Meillä kävi niin toistakymmentä vuotta sitten kun tultiin talvilomalta, olipa kiva palata sangen viileään kotiin, uh.
Toivottavasti saatte pian lämpimämpää oloa sisätiloihin!

Mukavia kuvia, teillä on aina vain niin kivan näköistä. :)
Iloa viikonloppuunne!

quu kirjoitti...

Viime talvena talvireissulta tultuamme kävi samoin.. tosin silloin riitti, että putsasi polttimon, mutta nyt pitää vaihtaa esilämmitin.

Onhan meillä onneksi sähkölämmitys tässä osana, mutta siinä ei vaan kertakaikkiaan riitä tehot. Pääasia, ettei putket jäädy.

Kyllä se poltin jo pöhisee, mutta kuinka kauan... nyt korjaussetä teki jotain ohitusjuttuja.

Kivaa viikonloppua sinnekin! :)

Nyt istumaan leivinuunin eteen!