sunnuntai 16. tammikuuta 2011

Oikea Kirja

Makuuhuoneen seinähyllyn päällä on odottanut harmahtava pajukori, sitä Oikeaa kirjaa:


Perjantaina Anna Örnbergin Inred lantligt inne & ute-kirja saapui ja sitä on selailtu ja selailtu, aina löytäen uutta:


Aivan ihana!

Samaisen huoneen sängynpäätykangas sai tähtivalot ylleen, kun en malttanut luopua siitä ja piilottaa jouluvalolaatikkoon:
Sinkkinen seinäkorikin löysi tiensä makuuhuoneeseen, se odottaa myös jotain kaunista kirjaa tai viherkasvia seurakseen:


Isoin lisä oli kuitenkin peili lipaston ja seinähyllyjen väliin.


Alunperin peili on samaa sarjaa kuin kodinhoitohuoneeseen tulevat liitutauluiset seinälaatikot. Kaupassa kiertelin ja mietin sopivaa peiliä, mutta kun nyt täytyy säästää, niin päädyin maalaamaan peilin valkoiseksi ja poistamaan pienet koukut. Koukuille alkoi elämä toisenlaisen ystävän kanssa.


Tässäpä se säästöjen kohde sitten onkin eli toinen lapinkoira. Kuvassa on meidän Jekku pienenä, pentujen odotetaan syntyvän helmikuussa, joten itse kohteesta ei ole vielä kuvaa..

Meinasin laittaa oikein sievän ja söpön kuvan, mutta turhapa sitä on teille tai itselle valehdella. ;) Aivan hirveä riiviöhän sieltä on kuitenkin tulossa, jos urospentuja syntyy.


PS. Tuossa kun jäin selailemaan niitä "söpöjä" kuvia, niin kyllä se pentu tuppaa riipimään joka kuvassa jotain, jos ei omaa lelua niin jotain kukkaa. Jos nyt ei justiinsa ole suussa mitään sinne kuulumatonta, niin silmissä on sellainen tuike, että jo ihan valmiiksi pelottaa. :)

2 kommenttia:

H / Lumimäellä kirjoitti...

No tuohan oli juurikin se kirja mistä puhuin!! :) Saas nähdä koska itse saan sen ostettua - kauan siitä on kuiten haaveiltu ;)

quu kirjoitti...

Sitä siun kirjaasi taasen en löytänyt luottopaikastani. =/

Annalta tulee keväällä uusi kirja, joten se on kyllä pakko kanssa ostaa. :)