keskiviikko 23. maaliskuuta 2011

Puutarhanurkkaus

Olkkarin muutoksen jäljiltä oli tavaraa vailla paikkaa, joten tartuin itseä niskasta kiinni ja järjestelin tänään varaston, jotta takkahuoneessa lojuneet (miehen) projektitavarat (ruuveja, muttereita, prikkoja, työkaluja, johtoja...) mahtuivat varastoon, ja saisin takkahuoneen järjesteltyä vihdoin.

Isoisoäitini lipasto muutti takkahuoneeseen ja siitä tuli puutarhapöytä eli siemenlaatikko sai arvoisensa paikan. Peili odottaa vielä kiinnitystä ja hylly tekijäänsä:


Löysin aivan ihanat tulppaani- ja ranskanliljakoristellut hyllyraudat. Tulppaanikoristellut (alimmaiset)hyllyraudat pääsevät lipaston päälle tulevaan hyllyyn.

Hyllylaudat olen jo kertaalleen maalannut Ajopuun-sävyisellä seinämaalilla. En halunnut valkoisia hyllyjä, kun jossain vaiheessa tämä valkea buumi tulee päätökseen ja sitten harmittaa kun kaikki on valkoista, eikä kellertävät raudat olisi valkoisen kanssa sopinutkaan.


Lipaston yläpuolella (sivuseinällä) on hämyistä tunnelmaa varten sydänkranssi:


Ainut tekstityynyni on Bloomingvillen pyyhkeestä väsäilty (kiitos HoO ideasta! :) ). Olen nyt makustellut ja mukavaltahan tekstityyny näyttää ja kankaanpainantaa ajattelin kokeilla, mutta niistä sitten joskus myöhemmin.


7 kommenttia:

Outi-Hyypiön elämää kirjoitti...

Ihana nurkkaus sinulla. Piti oikein klikata kuvaa isommaksi kun siellä oli kaikkea ihanaa itse pöydän lisäksi, rautakuvut ja tuollainen ihana kannukin!!!!! Tuo siemenlaatikko, onko siinä jotain lokeroita? Puhumattakaan noista ranskanlilja-kulmaraudoista WAU. Mä oon heikkona kaikkiin tuotteisiin missä ikinä voi olla ranskanlilja :)

H / Lumimäellä kirjoitti...

Hih! Kiva kun tyynyideani on päässyt jonkun muunkin toteutukseen :D

Todella viihtyisän näköistä siellä. Ihanasti samaa linjaa muun kodin kanssa <3

Minz kirjoitti...

Se on ihanaa, kun on eri puuhailuillekin kodissa noin upea paikka! Näyttää jo nyt tosi hyvältä, saatika sitten, kun saat kaikki paikoilleen.

Juuri miehen kanssa puhuttiin, kun yritin kerätä huushollissa olevat purkit taimikasvatusta varten kokoon - sieltä täältä - että pitäisi olla yksi paikka, mihin niitä aina laittaa, niin jatkossa tietää, että jollei siellä ole, niin ei ole. Nyt piti varmuuden vuoksi koluta joka paikka. ;P

Kirsi kirjoitti...

Kaunista jälleen kerran,ihanilla esineillä olet onnistunut itsesi "ympäröimään",näyttää siltä,että kaikki sopii keskenään yhteen,vaikka tavaroiden paikkoja innostuiskin vaihtelemaan=)

quu kirjoitti...

Outi, kuvailenpa tuota siemenlaatikkoa enempi myöhemmin, niin näet millainen se on. Varmaan helpompi selittää kuvin, kun miun höpinöistä ei varmaan selvää aina saa. :D

Ranskanliljakuviot on kyllä upeita!

HoO, kiitos kiitos :) Vieläkin vähän projekti kesken, mutta ehkä se tässä kohta pian taas etenee. Hyllyjen kiinnittäminen ei yksin onnistu, ja tuota miestä ei millään nyt huvita nää sisustusprojektit tällä hetkellä. :P

Minz, miulla onkin juuri tuon lipaston alla kori ruukuille tai ne ruukut on juuri siemenkasvatusta ja sisäkukkia varten. Pihakasvien ruukut on sen verta isoja, että ne on takapihalla istutuspöydän alla. Siitä sitten lisää, kunhan lumet sulaa..

Kirsi, tää kiittää kovasti! :) Mie olen tunnettu tavaroiden kuskaaja.. mies aina nauraa, että jaa tuokin on tuolla. :D No eipähän kyllästytä.:)

KesäEsa kirjoitti...

Oikein upea vanha lipasto.

quu kirjoitti...

Esa, kiitos! <3 Kansi ei ole enää kovin siisti, kun mummolla taisi olla jotain antipatioita anoppiaan kohtaan ja on pitänyt lehmien ruokasankoa lipaston päällä, mistä on jäänyt rumat jäljet. No elämän pitää näkyä, että toisaalta ihan kiva tarinahan siitäkin on tullut :)