maanantai 25. huhtikuuta 2011

Istutuspöytä

Tänään reippailin takapihan istutuspöytänurkkauksen kuntoon ja on kyllä niin sää suosinut - lämmintä ja aurinkoista. Istutuspöytä on Biltemasta ja se on todella laadukas, eikä hintakaan ollut kuin 30 euron luokkaa. Mitään ei tarvinnut tähänkään hankkia, kun kävin aitassa penkomassa vuosien varrella ostamiani puutarhatarvikkeita. Jotenkin sitä on oppinut hankkimaan tavaroita, jotka passaavat toistensa kaveriksi. Lisää kuvia tulossa toiseen blogiini quun puutarhaan illemmalla.

Kaikella on nyt paikkansa ja suuressa sinkkiruukussa on lapiot ja haravat odottamassa kevättöitä. Saviruukut taasen mahtuu mukavasti istutuspöydän alle siihen saakka kunnes on jotain istutettavaa.


Edellisen postauksen pikkunaulakon tummempi versio pääsi istutuspöydän päälle vanhaan paikkaansa ja harat ja pikkulapiot pysyy järjestyksessä ja aina käden ulottuvilla. Naulakon päällä Vintage-korissa on kyniä ja merkintätikkuja.


Pitäähän naulakonkin sopia teemaan ;)


Pikkaisen pihankestävää pääsiäistunnelmaa savisten munien kera:


Vastapainoksi kuva nurkkauksesta eilen..


4 kommenttia:

Senni kirjoitti...

Hieno on!
Meillä oli sama homma tänään. Laitoin sellasen pöyän mikä on tehty punkalle. Se on tuolla varastossa pyörinyt, ompahan nyt silläkin uus elämä :) Sitten kaivoin aitan alta vanhoja puulaatikoita, niille pitäisi jotain keksiä... Yhteen laitoin Ruusan hiekkalelut. Ihanaa kun saa touhuta pihalla!!!

Minz kirjoitti...

Vau, kyllä nyt kelpaa! Hieno tuli! *kadehtii* =D

H / Lumimäellä kirjoitti...

Hienolta näyttää :) Istutuspöydästä haaveilen itsekin - ehkä sitten joskus OMAAN kotiin <3

quu kirjoitti...

Senni, vanhat aarteet on kaikista ihanempia. :) Täällä on nyt kelit viilentyneet kovasti, mutta onneksi sain jotain valmiiksikin saakka.

Minz, älä suotta kadehdi :)

HoO, kyllä te sen OMAN kodin vielä saatte. :) Eihän tämäkään meidän omaoma ole..