torstai 28. huhtikuuta 2011

Puutarhanurkkaus, osa II

Tuossa taannoin siivoilin takkahuonetta ja tein sinne pienen puutarhanurkkauksen, mikä jäi silloin keskeneräiseksi, hyllyn ja peilin osalta.

Projekti venyi kuukauden mittaiseksi kuten meillä yleensä, mutta puolustukseksi sanottakoon, että aika on mennyt pientä pentua paimentaessa nämä viimeiset neljä viikkoa.

Korissa odottaa vielä saman sävyinen hyllylevy omaa paikkaansa, mitä en ole vielä keksinyt. Vanhat työkalut liittyvät käsitykseni mukaan kalastukseen - ne paiskattiin ison kivitalon ullakolta roskalavalle ja mies nappasi ne talteen. Ehkä nekin paikkansa löytävät jonain päivänä. Pääsiäiseksi saatettiin projekti loppuun ja tältä nurkkaus näyttää nyt:

Peili on siitä mukava tässä tilassa, että voi ulos mennessä tai saunasta tultaessa vilkaista peiliin. Risukuusi sai muutaman paperimunan ylle.


Leveästä hyllylevystä (Ikeasta ja maalattu Tikkurilan Ajopuu-sävyisellä seinämaalilla) tuli kätevääkin kätevämpi sellaiselle tavaralle jotka on hyvä pitää lähellä, mutta joita ei aina tarvitse. Seeds-laatikolle hyllyn leveys on juuri riittävä.Kulmarautoihin voisi laittaa roikkumaan vaikka pienen lyhdyn, tällä kertaa siinä roikkuu narukori.


4 kommenttia:

Så Vitt Jag Vet kirjoitti...

Kiva puutarha nurkkaus... Jo kyllä meilläkin projektit tahtovat venyä...
Ha det bra !
Kraam
Sanne

Lisa kirjoitti...

Vau, ihania kuvia! Varsinkin tuo hylly kulmarautoineen näyttää tosi hyvältä! Ihania kuvia muutenkin täällä blogissasi. :)

-Lisa

Minz kirjoitti...

Oijoi, miten kaunis nurkkaus tuli! Ja tosiaan pentusen kanssa voi projektit venähtää huomaamatta - kun ne tahtovat venähtää ilmankin. ;D

quu kirjoitti...

Sanne, tack! :) Ihanaa kuulla, että muillakin projektit venyy.. ei aina jaksa olla suorittaja..

Lisa, kiitos kiitos. :) Kuvaaminen on mukavata puuhaa, että sitä tekee mielellään ja tännekin on kiva laittaa kivoja kuvia, joskus niitäkin onnistuu ottamaan.

Minz, sanoppa muuta! :D Kaikki toimet vie kaksi kertaa kauemmin.. no ehkä se puolen vuoden päästä jo helppaa..