keskiviikko 29. kesäkuuta 2011

Hankintoja

Innostuin hankkimaan muutamia esineitä, joita olen kaivannut eteishalliin ja työhuoneeseeni. Kaikki löytyikin passelisti Amanda B:ltä:

Työpöytäni ympäristö kaipasi paikkaa kirjekuorille, muistilapuille ja muulle tärkeälle pikkulapuille, joita tarvitsee harvemmin. Tässä muistitaulu/avainkaapissa yhdistyy nuo kaikki ja lisäksi voi ripustaa harvemmin tarvittuja avaimia. Kaapin päälle asetin äitini syntymävuoden numerot (ne sai eurolla(!) Kärkkäiseltä:


Sisällä onkin paikka kaikelle tarpeelliselle:


Eteisen ja kirjasto/työhuoneen oviaukossa oli tyhjä paikka, joka kaipasi jotain ja mietin lehtitelinettä siihen ja sellainenkin löytyi:


Kokeeksi laitoin rottinkimuistitaulun, mutta täytyy siihen vaihtaa askarteluhuoneen muistitaulu, kun se sopii muotokieleltään hieman pelkistettyyn aulaan paremmin. Olisin kirjoittanut tähän jotain sievää, mutta ainuttakaan liitua en löytänyt..


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

hei, kyselisin onko metallinen kolmen lokeron lehtiteline myös Amanda B:n valikoimista? kun en näin äkkiä katsottuna löytänyt sitä heidän verkkokaupastaan.
Hyvää syksyn alkua:)
-jenni-

quu kirjoitti...

Moi Jenni!

Lehtiteline oli sisustusliikkeen omassa käytössä, mutta myivät sen minulle. He myyvät myös Amanda B:n tuotteita, joten voi olla että lehtiteline on viime syksyn mallistoa, joten tänä vuonna sitä ei enää ole myynnissä. En löytänyt lappua takaa, joten täysin varma en voi olla..

Toivottavasti vastaavan mallin löydät jostain muualta! :)