lauantai 30. heinäkuuta 2011

Lehtikotelot

Kesä on kohta mennyt, joten siirryn taas puuhastelemaan pikkuhiljaa sisätiloihin. En tiedä onko kaikki lukijat jo kaikonneet hiljaisen jakson vuoksi? Toivottavasti ei! :)

Eilen sain lehtikotelo-projektin maalauksen osalta päätökseen, näihin on tarkoitus tulla vielä nupit, mutta koska nyt ei ole ollut saatavilla poraa, niin on nupit vielä laittamatta.

Kotelothan ovat Ikean koivuvaneriset lehtikotelot, mitkä maalasin seinämaalilla ulkopuolelta. Sisäpuoli jäi koivunväriseksi, kun lehdet varmasti ajan kanssa kuluttaisi maalin pois. Aluksi mietin, jos laittaisi eri lehtien ns. nimikirjaimet, jotta tarvittavat lehdet löytyisi nopeaan, mutta se olisi lyhentänyt koteloiden käyttöikää, kun lehdistä tulee aina luovuttua välillä. Päädyin siis laittamaan pelkät numerot:


Toinen kolmikko koostuu kirjaimista G eli kotelosta joka on täynnä erilaisia puutarhaliikkeiden postimyyntikatalogeja ja CY ja CN ovat meidän koirien virallisten nimien nimikirjaimet eli niihin voi laittaa kaikkea arkistoitavaa, kuten näyttelyluetteloita, tutkimustuloksia jne.


5 kommenttia:

Kirsi kirjoitti...

Mukava kuulla sinusta taas!Kesäaikana on tainnu aikas monessa blogissa olla hiljaista kesäpuuhien vuoksi,itsellänikin oli melkein kuukauden katko,tosin teknisten ongelmien vuoksi;)Kivat tuli lehtikoteloista,sulla on aina kaikki niin tiptop=D Mukavaa viikonloppua,laitahan joskus taas kuvia suloisista koiruleista!

Minz kirjoitti...

Kivat kotelot! Mulla koko lemmikkikatraalle on yksi iso reikämappi käytössä ja ahkaaksihan se meinaa vuosien saatossa väkisin jäädä. Nuo kotelot näyttävätkin niin kauniilta!

Meillä on pihahommia vielä tiedossa sadonkorjuun puitteissa vaikka kuinka, ja pitäisi silti vielä talon remppaakin saada aikaiseksi ennen talven tuloa... Kesäaika tuntuu aina olevan NIIN lyhyt, kun ne helleajat ovat poissa laskuista. Niitä päiviä tähän kesään on mahtunut luvattoman monta. Mutta eihän tämä vielä tähän jää, kesä jatkuu edelleen, eikös vaan?

quu kirjoitti...

Kirsi, no ne paikat kuvataan mitkä on tiptop. ;) Juu, laittelen kuveja koiruleista! Pienikään ei ole aivan niin pieni.. :)

Minz, tarkoitus olisi kyllä mapitkin nimikoida, mutta siihen asti en vielä päässyt. ;)

Meillä ei ole vielä mitään sadonkorjuuta :( Viinimarjoja on, mutta niille en keksi mitään käyttöä kun niitä on vain muutama kourallinen joten saapi siili ne popsia, kunhan kypsyvät.

Kesä juu jatkuu ja ehkä pidänkin keväästä ja syksystä enemmän. Kesällä täällä oli niin valtavasti hyttysiä että kertakaikkiaan ei voinut lainkaan pihalla olla, josta syystä pihahommiakin tehdään vasta nyt..

Anonyymi kirjoitti...

Ei oo lukijat kaikonneet, ainakaan tämä yks :)
Ei vaan tuu kommentoitua, harvoin siis kommentoin vaikka ahkerasti käynki täällä :)

Terkuin,
Satu

quu kirjoitti...

Satu, kiva kun laitoit kommenttia :) Moni tykkää vain katsella ja lukea, ja sitä teen itsekin paljon, varsinkin blogeissa joissa kommentoidaan paljon tulee tunne ettei ole enää mitään uutta sanottavaa..