keskiviikko 12. lokakuuta 2011

Puhdistautuminen

Tavarat, purkit, korit, koriste-esineet jotka eivät ole paikkaansa löytäneet tämän meidän ensimmäisen asumisvuoden aikana ovat päätyneet kirpparipöydälle myytäväksi. Kirpparipöydän pitäminen - siivoaminen, tavaroiden järjestely ja hinnoittelu on ollut yllättävän pitkä, hidas ja työläskin prosessi.

On ollut niin puhdistavaa käydä läpi kaikki laatikot, kaapit, purkit... ja ihailla tavaraa hetken ja laskea se sitten uudelleen liikenteeseen ja toivottavasti ne on päässeet hyvään kotiin. Aivan kuin olo olisi keventynyt, kun painolasti vähentynyt. Tavaran ote on monesti niin kova, että sen paineen alla voi pieni ihminen väsyä.

Olohuoneen ilmettä tänään..Luopumisen lisäksi on kuitenkin tullut tehtyä muutamia hankintojakin ja näemmä hankintojen koko kasvaa ja määrä vähenee ja hinta nousee, mutta ehkä suunta on silti hyvä. Ehkä tässä mennään kohti rauhallisempaa kotia kun tavarapaljous vähenee? Vai väheneekö se. ;)


Ovaali kranssi on tuikutellut valojen voimin hämyisistä kesäöistä saakka


Keväällä uudelleen istutettu keltalehtinen kultaköynnös on toisen puolikuun mallisen pöydän vallannut ihan tosissaan. :) Hauskaa, että se viihtyy näin hyvin!


Kirpparipöydän tuloista osa vielä odottaa sijoituskohdettaan, mutta pienen osan sijoitin tähän tuoliin ja sen sisarukseen:


3 kommenttia:

Jaana kirjoitti...

mulla niin samanlainen fiilis, keväällä oli kirppis hylly monta viikkoa ja taas nytkin..miten sitä tavaraa ja vaatetta löytyykin!! ja tavara jota en vielä keväällä raaskinut myydä lähtee nyt myyntiin uusin tuulin..mielenkiintoista ja todellakin puhdistavaa ja raikastavaa..pitäis vaan vielä enemmän raaskia luopua :) ja minäkin olen nämät kirppari rahat aina säästänyt ja nyt esim ostin sen tuvan senkin ja viini hyllyn niillä rahoilla..hyvälle tuntui :)

Kirsi kirjoitti...

Aidosti ilahduin kun huomasin lukulistasta että sulta on tullut uusi postaus=D Niin tiedän tuon tunteen nurkkien tyhjentämisen jälkeen,ihan kuin ois paino pudonnut muutaman kilon,kummallisesti vaan ainakin mulle kertyy aina uutta nurkkien täytettä tai eihän siinä toisaalta mitään outoa ole kun jatkuvasti kirpparilla luuhaan=D Ihania kuvia jälleen,en ole ennen noin suurta kranssia nähnytkään,upean näköinen ja nuo tuolit ne vasta upeat onkin!Mukavaa viikon jatkoa sinulle!

quu kirjoitti...

Jaana, juu se on hauskaa miten jonkun tavaran haluaa just nyt välttämättä pitää ja kohta siitä haluaa eroon. Täällä Torniossa menee kaikenlainen sisustustavara ihan ok kaupaksi, mutta vaatteet ei liiku mihinkään..

On tosi kivaa ostaa jotain isoa ja kaunista, mistä on kauan haaveillut juurikin niillä rahoilla mitkä oli kiinni jossain pikkuisissa asioissa.

Kirsi, kiitos :D Onhan se kivaa ostaa ja haalia tavaraa, tuskinpa itekään nyt minimalistista tulosta saan aikaiseksi, mutta vähän muutellaan tavaroita ja kohta taas tulee joku uusi villitys ja se vie mennessään.. ;)