perjantai 8. huhtikuuta 2011

Madrid

Uutena vuotena tein muutaman maalauslupauksen ja Madrid-lipasto oli yksi niistä. Aikaisemmin punertavanruskea lipasto (katso kuva lopusta) muuttui raikkaan valkoiseksi ja saman tien lipasto sai äkkilähdön olohuoneeseen. Mietin värivaihtoehdoksi harmaata tai beigeä, mutta näin pieneen kalusteeseen ne eivät sopineet.

Lipaston päällä oleva seinänaulakko on sekin maalattu ja Halpahallista ostettu ruskea nelikoukkuinen naulakko muuttui tällaiseksi:


Madridlipasto on nyt paremmin esillä olohuoneen perällä, mistä olen niin onnellinen, kun se pääsi taas loistamaan. Lipasto on ensimmäinen ominpäin tehty huonekaluostokseni ikinä, joten se on minulle tärkeä ja siellä säilytän kynttilöitä. Muotokieleltään se on aika pelkistetty romanttinen, mutta tuo helmakaari on niin hauska. Haluaisin maalata ovet ja ovenkarmit, mutten tiedä tummentaisinko ne tummemmaksi (pähkinänruskeaksi) vai maalaanko valkoiseksi. Mitä mieltä olet?

Lattia on loppuunkulutettu parketti, enkä väristä pidä yhtään lattiassa enkä lattialistoissa. Lattialistat haluaisin vaihtaa ja lisäksi ollaan mietitty, että jos lattian sävyttäisi (kuultavaksi valkoiseksi tai pähkinänruskeaksi) tai maalaisi (valkoiseksi), tai laittaisi jonkun upean muovimaton (koirien tassuille parempi), mitä nykyään myydään tai laminaatin


Yksityiskohtia..

Pikkuinen sumutinpullo on ollut ahkerassa käytössä, vaikka se ei ole maailman kätevin käytössä..Mainonnan uhrina kävin ostamassa Tiimarista pienen pupukuvun:Madridlipasto ennen:


Naulakko ennen:5 kommenttia:

Outi-Hyypiön elämää kirjoitti...

Kaunis tuli lipastosta. Näyttää valkoisena ja raikkaana ihan eri kalulta.
Itsellä olis kanssa maalauhommat taas edessä, mutta ihan vaan kenkäteline. Siinä ei onneksi kauan nokka tuhise.

HoO kirjoitti...

Lipasto on kyllä omaankin makuuni nyt entistä parempi.

Lattiaongelmiin en osaa ehdottaa ratkaisua ;) On niiiiin monta hyvää vaihtoehtoa.

Senni kirjoitti...

Pienellä vaivalla saa upeaa aikaseksi, sen olen monessa blogissa huomannut! Tuo lipasto muuttui aivan ihanaksi käsittelyn myötä! :)

Så Vitt Jag Vet kirjoitti...

Vau miten hieno lipasto.. On nyt kun koriste.. Valkoinen väri on kyllä mainio....
Ha ett skönt veckoslut !
Kraam
Sanne

quu kirjoitti...

Outi, kenkätelineestä tuli myös hieno! :)

HoO, juu, jossain vaiheessa oli punertavan puun kausi ja toivottavasti se ei enää tule uudelleen..

Senni, pienet jutut on just niitä ihanimpia :)

Sanne, kiitos :) Lipastoa kyllä kelpaa katsella!