maanantai 4. huhtikuuta 2011

Muutosta kirjastossa

Ennen pennun tuloa tein pientä muutosta kirjastoon. Aikaisemmin työpöytäni oli ikkunan edessä, mutta oli tosi vaikeaa käsitellä kasvikuvia liian valoisassa paikassa ja koska pöytätila on rajallinen tarvitsin hyllyn ja lipaston, muttei niitä saanut mitenkään järjevästi sijoitettua ikkunan läheisyyteen. Siirsin työpöydän kirjahyllyjen paikalle ja sain haluttua seinäpintaa.Reilu vuosi sitten ostetut kotelot laskuille ja tekemättömille paperitöille sai oman paikkansa:


Postarit ja kolikotkin löytää nyt helposti, kun ovat reilusti pöydällä:


Mustan Euromarketista vuosia sitten ostetun lipaston päällä on Cd-boksi ja lipastossa kaikkea pikkulippua ja lappua, mitä ei viitsi pöydällä esitellä:


Marin putiikista ostettu seinälokerikko pääsi vihdoin omalle paikalleen - Baby-kehys odottaa vielä meidän koiravauvan kuvaa:


Kärkkäiseltä löysin pikkuisen lyhdyn, mitä olin kauan aikaa etsinyt:

Mieheltä joululahjaksi saatu ikkuna on hakenut paikkaansa ja laitoin sen nyt työpöydän päälle. Ikkunan mukana tulleet jouluvalot vaihtuivat pehmosydämeen:


Tyynynpäällisiäkin vaihdoin ruskean, valkoisen ja sinisen sävyihin. Vihreä tyynynpäällinen ei ihan passaa värimaailmaan, mutta se on niin mielettömän kauniisti tehty. :) Täytyy pitää silmät auki jos vastaavanlaisia löytyisi muissa sävyissä.


Kirjat siirtyivät huolettomiin pinoihin pitkän lipaston päälle. Kesän koittaessa puutarhakirjat on ahkerassa käytössä ja tähän ne on hyvä tiputtaa odottamaan seuraavaa selauskertaa:


4 kommenttia:

Minz kirjoitti...

On kyllä tasapainoista ja siistiä! Jokaisella asialla oma selkeä paikkansa, kaikki loppuun asti mietittyä. Oijoi! Toista se on meillä, kun tuntuu että KAIKKI asiat aina häviävät, vaikka ovat juuri olleet kädessä... Sitten voivat löytyä jostain kummallisesta paikasta seuraavalla kerralla, kun etsitään jotain muuta... Pitäisi, pitäisi... Ehkä vielä joskus tässä onnistutaan - pelkät lootat ja laatikot eivät tosiaan auta, kun niissä on luettava myös, mitä niihin kuuluu laittaa. Se on tosi näppärää.

Outi-Hyypiön elämää kirjoitti...

Voi Quu kun teillä on ihanan näköistä. Äh, miksei meidän työpiste näytä noin kauniilta!!!

Maija kirjoitti...

Tuo pikkulyhty on juurikin samaa kokoa kuin se kokonaan valkoinen joka odottelee kyytiä täältä Anoppilaan :)

ps. omaa työhuonettani en ole kehdannut siivon vuoksi kuvata piiiiiitkään aikaan :D

quu kirjoitti...

Minz, nyt onneksi sisustustavarat on menneet enemmän siihen suuntaan, että tavaroilla on joku selkeä funktio eikä vain ole koriste-esineitä pelkästään. Miusta me taas palataan siihen samaan vanhaan aikaan, millaista ennen muinoin oli. :)

Outi, pikkasen isompaa työpistettä toivoisin, mutta kyllä tuossa nippanappa mahtuu tekemään jotain.

Maija, kiitoskiitos! :) Pikkulyhty pääsi ison kaveriksi ja mitenkäs tyynynpäälliset voivat? :) Saivat hyvän kodin teiltä!