lauantai 23. huhtikuuta 2011

Pääsiäistervehdys!

Oikein ihanaa Pääsiäistä kaikille!

Ihan niin paljon pääsiäiskoristeita en ehtinyt laittamaan esille, mutta tässä muutamia viritelmiä.. Ensin olkkarin tunnelmaa, missä niin simppeli juttu luonnonmateriaaleista ja lasista:


Pajunoksissa lasisia munia:


Eteishallissa puolestaan on pihlajanoksia, missä roikkuu muovisia munia. Muovi ei ole mun juttu ollenkaan, mutta näiden munien värit on niin miun juttu, että hyväksyn nämä. :o)


Täällä on pääsiäistä vietetty kuraisten tassujen kera, kun pojat on juosseet sisälle ja ulos, vaan mikäpä sen mukavempaa kuin paistatella päivää ulkosalla katsellen poikien touhuja. :) Pojilla meni parisen viikkoa miettiessä, että kukas se toinen onkaan, mutta nyt jo viikon paikkaa ovat olleet kaveruksia ja leikkineet keskenään. Oikein mainiosti tulevat juttuun. :)

Pienempi kuratassu täyttää tänään 10-viikkoa. :)Kävin tänään Tervolassa koiranäyttelyissä kannustamassa ystäviä ja harjailemassa heidän koiria kisakuntoon, ja kotimatkalla oli pakko pysähtyä ihailemaan Tervolan kirkkoa. Kaunis! Täytyypä tehdä kesäretki Tervolaan ja mennä kiertämään kirkkopuistikkoa.Ei kommentteja: