perjantai 15. huhtikuuta 2011

Siemenlokerikko

Kylvöaika lähestyy joten sitä varten tarvitaan siemenille lokerikko, josta siemenpussit on kätevä ottaa kun kylvö on ajankohtaista tai sitten vain haaveilla mitä voisi kylvää, siispä..

Ib Laursenin lokerikko oli puoleen hintaan erään sisustusliikkeen lopettaessa toimintansa, joten raaskin ostaa lokerikon ja tehdä sille pienen kasvojen kohotuksen - sievä lokerikko on hieman huolimattomasti maalattu eli tehty vanhan näköiseksi, ja halusin sen vanhahtavan ulkonäön säilyttää, mutta lisätä jotain uutta..


Kellertävät metalliset kahvat spraymaalasin valkoisiksi ja kiinnitin lokerikkoon, joten nyt lokerikkoa on mukava siirrellä. Ruuvin kantoihin tuhrasin myös valkoista maalia, ettei ne heti iske silmään:Näyttää hieman vaisulta eikö vain?


Tiimarista löytyneistä (vuosi pari sitten ostettu) pahvisista skräppäyskirjaimista saa kätevästi kohotekstin aikaiseksi ja spraymaalasin kirjaimet hieman huolimattomasti eli ne edustaa nyt samaa tyyliä kuin lokerikkokin. Kirjaimet on liimattu puuliimalla, joten tarvittaessa ne on helppo ottaa pois, jos keksii lokerikolle parempaa käyttöä.


.. ja eikun kylvämään!

5 kommenttia:

Marielisa kirjoitti...

Hieno tuunaus kertakaikkiaan! =)

Kirsi kirjoitti...

Hertsileijaa,mitkä kylvökset sinulla on tulossa siementen määrästä päätellen;)
Kaunis laatikko!
Aurinkoista viikonloppua!

Minz kirjoitti...

Upeasti uudistettu lokerikko! Ja miten näppärä! Mulla siemenlootana toimii vanha kenkälaatikko - ja näyttää olevan yhtä paljon siemenpusseja täynnä kuin omakin lokerikkosi. Niitä vain tarttuu sormiin kaupoissa, kun ovat niin edullisia. Kohta pääsee pihalle kylvöhommiin! ;D

Henni kirjoitti...

Ompa ihana laatikko! Ja tosi hienosti tuunattu <:
Ps. käyhän kurkkaan minun blogia, siellä sinua oottaa haaste.

quu kirjoitti...

Marielisa, kiitos! <3

Kirsi, osa siemenistä on vuodelta 2007, joten kaikki ei varmaankaan itämiskykyisiä ole, mutta laittelen reippaalla kädellä siemeniä multaan. :)

Minz, yllättävän pienillä jutuilla saa kivaa aikaiseksi, eikä ollut kalliskaan uudistus.

Mitäs ajattelin kylvää? :)

Henni, kiitos ja miepäs käyn haastetta kurkkimassa. :)