tiistai 28. joulukuuta 2010

Laatikoita

On mukavaa, kun laatikoissa ja rasioissa lukee, että mitä ne sisältää. Lehdille on omat paikkansa:

Ostettettu tuote on kiva, mutta itse tehty tai muokattu on aina parempi! Persoonallinen ja just siun näköinen.

Innostuin viime vuonna tekemään itse tekstejä laatikoihin. Ensimmäinen tekele oli Jekku-koiran oma laatikko, missä on sen lelut. Hedelmälaatikko maalattiin kahteen otteeseen ja sen jälkeen nimikoitiin. Laatikko on kestänyt hyvin ja Jekku onkin vähän väliä penkomassa omia aarteitaan possuperhettä, puruluita, pallojaan eikä se aina edes muista mitä kaikkea laatikon pohjalla onkaan.Musta maali vaihdettiin harmaaseen, mikä ei pistä silmään. Oma laatikko kirjoille, missä on tällä hetkellä mm. Baby Blues-, Over the Hedge-, Helge- ja Fingerpori-sarjakuvakirjoja:

Jokainen laatikko on yksilönsä - Käsityön leimaa parhaillaan. Oikeastaan jokainen kirjain on oma yksilönsä, kun en haluakaan niitä täysin suoraan. Ne saa olla hupsusti vähän vinossa.

Ihan kuten ennen vanhaan käytössä olleissa kirjoituskoneissakin Sillä lailla monet murhaajatkin saatiin televisiosarjoissa ja kirjoissa kiinni, kun uhkauskirje olikin tehty juuri sillä tietyllä kirjoituskoneella, jota kautta epäilty saatiin kiikkiin.

Kaikenkaikkiaan laatikoita on mm. teksteillä: Things, Something & Xmas


Miksi kaikki tekstit on englanniksi? Monet sanat on paljon lyhempiä englanniksi kuin suomeksi. Mieluusti tekisin myös suomenkielisiä tekstejä, mutta ne on niin auttamattoman pitkiä.

Viimeisimmät laatikot on tehty kevättä ja perennojen siemenkasvatusta ajatellen. Tänään sain tehtyä kolmannen Garden-laatikon, joka on vielä kuivumassa.


3 kommenttia:

H / Lumimäellä kirjoitti...

Nuo on kyllä niiiiin kivoja, kauniita ja mikä parasta - halpoja! ;)

Itsekin olen saanut pienen mandariinilaatikon maalattua.. Tekstistä en vielä tiedä mitä siihen kirjoittaisin - ja täytynee sabluunoita muutenkin tulla lainaamaan sulta ;)

Unknown kirjoitti...

Kaipasin uutisiasi ja onneksi löysin tänne - ja mitä kaikkea saat luoduksi! Samalla toivottelen oikein iloista ja onnellista tulevaa vuotta 2011! Lämpöisesti tervehtien

quu kirjoitti...

HoO, pitäisi vain löytää joku kiva kauppias, joka noita suostuisi antamaan. Niitähän voisi tehdä ystävillekin. :)

Miepä jään odottelemaan sabluunanoutoasi :) Miun laatikoissa on yleensä toisella puolella joku toinen teksti, saman tyyppinen. Easter laatikon toisella puolella on siis X-mas.

Pusztai, oikein ihanaa uutta vuotta sinnekin! :) Taidan arvata kuka olet, mutten ihan varmasti..