torstai 24. maaliskuuta 2011

Kylppärissä

Kylpyhuone on täysin uusittu ja siitä olen kovasti tyytyväinen - huone on suuri ja valoisa joten siellä pystyy pestä mattoja ja vähän suurempiakin asioita kuten pihakalusteita, rapaisen koiran, polkupyörän... Täytyy olla kovasti tyytyväinen anopin makuun, kun valitsi todella kivat laatat ja värimaailma on juuri sellainen josta pidän - luonnonläheinen ja vaalea, olematta silti tylsä:Rottinkikoreissa säilytän kumppareita, matonpesuvälineistöä ja toisessa korissa on multasäkki eli hyvin hyvin tylsät asiat kauniisti piilossa ja silti käden ulottuvilla kun niitä tarvitsee.


Nurkkakaappi odottaa hiontaa ja maalausta, mutta toimii nyt väliaikaisesti säilytyspaikkana kylppärissä. Tosin se näyttää todella kauniilta kylppärissä joten en kyllä kiirehdi maalauksen kanssa lainkaan. :)


Anoppi ei koskaan käynyt työmaalla, jota ei pidä kenenkään tehdä - työmaata pitää aina valvoa ja tästä syystä meillä ei ole koukkuja eikä myöskään telinettä suihkupäälle (onneksi saunan puolelta löytyy). Voisihan ne itsekin tietysti laittaa, mutta ei kyllä uskalla mennä seiniin sörkkimään ettei mene vesieristykset pilalle. Kun vain löytäisi laadukkaita ja suhteellisen edukkaita imukuppitoiminnolla varustettuja nuppeja, pyyhetelineitä..

Olen aina unelmoinut korkeasta pyyhetelineestä (Ikean Visen-sarjaa) ja sen ostin heti kun muutimme. Tähän on mukava ripustaa kuivausta vaativat ulkoiluvaatteet, pienet matot tai pikkupyykin. Todella kätevä ja kaunis käyttöesine (mikä tosin on aavistuksen liian helppokäyttöinen kun kerää kaiken mahdollisen päälleen..). :)


Onneksi löysin soman pyyhekoukun:


3 kommenttia:

Minz kirjoitti...

On kyllä tasapainoista ja kaunista. Valoisuuskin juuri oikeanlaista, ei liian steriiliä, vaan kaikki puhtaan raikasta. Kiva idea piilottaa asioita kauniisiin kannellisiin koreihin! Taidan "varastaa" sen idean, kunhan päästään siihen vaiheeseen, että on sisustelun aika omassa torpassa. =D

Kirsi kirjoitti...

Kylläpäs onkin hulppean kokoinen kylppäri,onneksi piiitkään paheiden listaani ei kuulu kateus,muutoin täällä vihreänä istuskelisin=)Meillä on pikkiriikkisen vessan lisäksi pikkiriikkinen kylppäri,siitä kun on aikoinaan erotettu osa saunaksi,joka sekin on pikkiriikkinen=)Tuo kylppäri/sauna onkin ainoa tila,jota meillä ei ennen muuttoa remontoitu ja nyt kesällä olis jotain pientä kohennusta tehdä,ei kuitenkaan laattoja uusiksi laiteta...Kauniisti sopii kotinne "värimaailmaan" kylppärikin,vaikket värejä ole itse valinnutkaan,mukavia säilytysratkaisujakin olet keksinyt,niitä joudun ehkä kopioimaan;)

quu kirjoitti...

Minz, varasta vain ideoita. :D Senhän takia tätä blogia pidänkin, että jos joku haluaa ryövätä jotain ja itekin teen ryöstöretkiä muihin blogeihin. ;)

Kirsi, on se kyllä aikasta hulppea tai varmaan aika samankokoinen kuin mitä oli vuokra-asunnossakin, mutta se oli pitkänmallinen ja tämä nykyinen neliömäinen niin on paremmin neliöt käytössä-

Tottahan toki laittelet sitten kuvapäivityksiä rempan edistymisestä, joohan? :)