keskiviikko 2. maaliskuuta 2011

Marin putiikki

Huonoja ja hyviä uutisia Tornion sisustusmaailmasta - Liisan Lahjaidea Hallituskadulla lopettaa, mutta Kauppakadulle on ilmaantunut Marin putiikki. Joten tasapaino sisustusliikeiden määrässä säilyy.

Kävin tutustumassa Marin Putiikkiin ja sieltähän löytyi heti mukavia juttuja moniakin, mutta kun olin pyörällä matkassa, niin en saanut enempää kuljetettua. Täytyy tehdä uusintakierros taas piakkoin. Toivottavasti valikoimissa on vastaaviakin tuotteita jatkossakin ja hinnat oli nytkin oikein kohdillaan. Uudessa liikkeessä oli mukava tunnelma ja mukavat myyjät. :)

Toivon oikein paljon onnea uudelle yritykselle ja menestyköön se hyvin!

Vielä kun keksisi mihin nämä laittaisi.. ;)



5 kommenttia:

Outi kirjoitti...

Onpas kivoja! Epistä, meillä ei ole Vantaalla kun yks kunnon mutta ylihintainen sisustusputiikki...kilpailu tekis poikaa.

quu kirjoitti...

Torniossahan sisustusliikkeitä on useita, vaikka kyse on aika pienestä kaupungista mutta rajan takaisella Ikealla saattaa olla asiaan vaikutusta..

Vaikkakin näitä liikkeitä on useita, niin kaikilla on uniikki ilme ja erilaiset tuotteet. Mikään liikkeistä ei ole miun Unelmaliike vaan kaikilla on petrattavaa, mutta kyllä jokaisesta ostettavaa löytyy. :)

Unelmaliike on varmaan oma liike erään toisen innokkaan sisustajan kanssa sitten joskus tulevaisuudessa. ;)

HoO kirjoitti...

Hienoja löytöjä! Pitäisi varmasti itsekin piipahtaa siellä uudestaan, josko sinne nyt olisi tullut enempi tavaraa :)

Onko muuten tietoa vielä Liisan loppuunmyynnistä? ;)

Roz kirjoitti...

Löysin blogisi jostain linkistä ja nautin paljon kaikesta ihanasta kauniista mitä täällä on! Minun piti oikein viitata omassa blogissani tänne, kun vähän kieli poskessa pilkkasin itseäni ja oman kodin "sisustusta" - voi kun olisi yhtä taitava kuin sinä. Mutta ihan tästä nauttii kun vaan saa katsellakin.

quu kirjoitti...

HoO, Liisallahan on puolen vuoden irtisanomisaika vuokrasopimuksessa, ettei varmaan ihan nopsaan lähde. Tosin tänään sanoi, että varasto on melkein tyhjä ja koko ajan tuo varastosta tavaraa myyntiin. Eli loppuunmyynti on alkanut ja tavaraa on -20% ja toisista enemmän. Voitais joku päivä ottaa se shoppailukierros! :)

Roz, kiva kun löysit tänne ja kiitos kauniista sanoista. :) Taitavuudesta en osaa ottaa kantaa, mutta erehdyksen ja pienien onnistumisien kautta on tähän saakka selvitty. ;)