tiistai 8. maaliskuuta 2011

Santtuja


Nyt on tehty sisäkukkasista onnellisia eli kasvualustat on vaihdettu uuteen ja ravinteikkaaseen multaan. Vielä ei oikein kukattanut, että oli aikamoista henkistä taistelua mullanvaihtoprojekti.. Pieni kukkapilkahdus kuitenkin tuli koettua ja voi että, miten kivalta multa tuntuu sormissa..
Täytyisiköhän huomenna varovasti kurkata siemenlaatikon uumeniin? Se voi olla, että jos pääsen siemenpusseja hypistelemään, niin voinkin suorilta käsin jäädä sisustusblogitauolle, kun sen jälkeen meidän koti muuttuu perennojen ja muiden ihanien kasvien kasvatuspaikaksi ja siitä on kyllä kaunis koti kaukana. ;)


5 kommenttia:

Kirsi kirjoitti...

Hauskasti sanottu tuo kukattanut =D Sama puuha odottaa täällä tekijäänsä,se on kumma miten tuo mullanvaihto on niin pakkopullaa,minäkin kasvattelen partsille jos jonkunlaista yrttiä ja köynnöstä ja se on mukavaa hommaa...Kai se on ihan sitä,kun sen kasvun ihmeen huomaa niissä kylvöksissään paremmin kuin noissa sisäkasveissa =)

quu kirjoitti...

Tattista! :D

Sisäkukat on kyllä välttämätön paha. ;) Talvella on kiva kun on jotain vihreää, mutta kesäksi ne unohtuu.. ja talvi menee sitten niitä hoitaessa kesän lipsahdusten jäljiltä..

Pari semmosta ei-niin-kivaa kasvia on joiden suhteen arvoin, että laitanko kompostiin, mutta ne on kuitenkin hyväkasvuisia ettei raaski heittää poiskaan. Varmaan ilkeyttään pysyvät hengissä. :D

Minz kirjoitti...

Haa, mua on kukattanut (aina silloin, kun on jotain välttämätöntä muuta puuhaa) ja ei kukattanut (silloin kun olisi aikaa) ja kasvit edelleen ilman uutta multaa ja kevätsuihkuaan. Mutta eiköhän se tästä vielä jossainkohti onnistu sekin.

HoO kirjoitti...

Mulla kyllä kukattais kovastikin! Mutta olen vain niin kehno pitämään mitään hengissä ;) Mullat voisin myös vaihtaa jonain päivänä - ja varmaan uusia kukkia tulee jostain taas kevään kuluessa hankittua... :D Basilikaa pitäisi ainakin yrteistä saada pian kasvamaan, nam!

quu kirjoitti...

Minz, niinhän se menee ettei koskaan ole kohdallaan :D

HoO, basilikaa olen miekin suunnitellut kasvattavani. Ei vaan taida olla siemeniä.. aloitetaan kuitenkin rairuoholla :D