lauantai 5. maaliskuuta 2011

Lyhtyjä

Miun heikkous on lyhdyt. Jos vaan niitä alennuksella saa (tai ilman), niin eiköhän ne salakavalasti hiivi ostoskärryihin, vaikka niitä on jo niin paljon etten järkevästi ajateltuna saisi ostaa yhtään ainutta lyhtyä. Mutta kun en sisustuksen suhteen ajattele muutenkaan järjevästi, niin annetaan mennä. ;)

Valkoiseen sydän-lyhtyyn ihastuin ihan mahdottomasti ja laitan sinne jonkun kivan kasvin kasvamaan. Se maksoi vain 5 euroa!! Eihän sitä voinut kauppaan jättää..Ihan toista äärilaitaa edustaa tämä tumma, hieman japanilaistyyppinen, lyhty. Kuistiin tämä on menossa, kun siellä on muutenkin mustaa ja tummaa puuta, mutta ihastelen sitä vielä tovin olkkarissa:Oikein ihanaa lauantai-illan jatkoja teille ja sunnuntain lepopäivää myös! Tämä tyttö ottaa ja lähtee huomenna Kolariin seuraamaan poropaimennustestejä, jossa lappalaisrotuiset koirat testaa, onko paimennustaidot tallella. Koiriahan käytetään yhä poropaimennustehtävissä. :)

Mikäs on siun shoppailuheikkous?

4 kommenttia:

Outi kirjoitti...

Lyhtyjähän ei oo hei koskaan liikaa, höh! Mäkin haluisin sellaisen jättestoran terdelle kesäks! Tuo tumma on ihqu. Kaunis tuo pallolampunjalka myös.

Så Vitt Jag Vet kirjoitti...

Hej! Kyllä meillä kaikilla on shoppailuheikkous.. Minulla on ollut lampujen ja ruukujen shoppailu viime aikoina... Kauniit lyhdyt eihän niitä voi olla lliian monta..
Kiva blogi sinulla on..
Laitoin niin että voin seurailla !
Kraam
Sanne

Johanna kirjoitti...

Shoppailuheikkous Lamput ehdottomasti. Kivoja lyhtyjä olet löytänyt ja tuo lamppu on valloittava ;)

quu kirjoitti...

Kiitos kaikille kommenteista! :)

Lamppu on peräisin Ellokselta ja siinä on alunperin ollut musta varjostin, mutta vaihdoin siihen toisesta Elloksen lampusta vaalean varjostimen. Musta ei passannut olohuoneen tunnelmaan..

Hauskaa, että montaa muutakin kiinnostaa aika tavalla samat asiat. Lamput on miunkin suuri heikkous, yksi kaappi on niitä täynnä ja vaihtelen välillä... ;)