keskiviikko 2. maaliskuuta 2011

Turrukan juttuja

On kiva, että myös sessukan jutut on kivoja ja miellyttää silmää, kun niitä joutuu useita kertoja päivässä käyttämään ja katsomaan:

Koiranruoat ovat kannellisessa peltirasiassa Jekun ravintolan vieressä. Jekku ei ole varasteluun taipuvainen, joten rasia voi olla reilusti esillä.


Ruoka annostellaan ihkaomasta mittakiposta:


Vesi tarjoillaan metallisesta hedelmäkorista, kun Jekku latkii sitä vauhtia, että vetää väärään kurkkuun veden ja sitten ryystetään. Korotettu juomakuppi helpottaa juomista ja onhan se nättikin.Ilves-tölkissä säilytetään nameja ja puruluita - tämä on normaalisti seinähyllyn päällä:


Namit, jotka vaatii ilmatiivistä säilytstä, ovat kannellisessa lasipurkissa:


Koskapa Jekku ulkoilee takapihalla kytkemättä ollaankin aina annettu sisälletulosta nami jotta sisälletulo olisi mielekästä ja sen se saa tällaisesta metallilautasesta:


Leluthan oli nimikoidussa hedelmälaatikossa:
(Täytyy häpeäkseni tunnustaa, että tässä on vain 1/3 kaikista leluista.. )


Eteisen naulakossa roikkuu J-pussi, missä on kaikki harjat ja kynsisakset ja muut hoitotarvikkeet:Lenkille mentäessä hihna roikkuu kuistissa, ihan nimikoidussa naulakossa:


"Hohhoijjaa, miten tylsää, sillä miulle riittää, kun ruokaa tulee kuppiin säännöllisesti, viette pitkille lenkeille, rapsutatte ja saan tavata kivoja tyttökoiria!" ;)12 kommenttia:

Minz kirjoitti...

Oih, miten ihania juttuja! Tästäpä innostus omien koira-/kissatarpeistosäilytysjuttujen esittämiseen. Tosin ei ihan heti, kun tuntuu, että vuodatuksessa on nyt jotain häikkää. Ei kyllä ole yhtä kauniita juttuja, mutta kuitenkin. =D

quu kirjoitti...

Pistähän Minz sitten linkkiä tulemaan, kun saat omat aarteet esitettyä. :)

Outi kirjoitti...

Ihania säilytysratkaisuja!!!!! Ja tuo kupin korotin, ei pelkästään kätevä VAAN KAUNISKIN! Hmmm taidan tästä pölliä ideaa omiinkin koirantarvikkeiden säilytykseen :)

Marielisa kirjoitti...

Kiva postaus!
Kaikesta näkee, että Jekku on teille rakas perheenjäsen eikä 'vain koira' - ihanaa! :)

Mukavia maaliskuun päiviä teille!

quu kirjoitti...

Outi, pölli vain! :) Korotin on myös siitä kätevä, että se ei ole vaan "kuppi lattialla" vaan sen huomaa, niin ei tule tönittyä kumoon eikä tiettykään pöly mene suoraan kuppiin.

Marielisa, Jekku on kyllä mamman mussukka ja isännänkin. <3 Kaikemme yritämme, että Jekku saisi elää niin lajilleen tyypillistä elämää, kun vain ihmiskodissa voi. Jekun hyvinvointi on ykkösasioita elämässä ja toivottavasti muillakin koirilla olisia asiat yhtä hyvin. :)

Kirsi kirjoitti...

Ihastuttavat "säilyttimet" ihastuttavalla koiralla=)

Minz kirjoitti...

Tulipa tehtyy päivitys lemmikkitarpeistoje säilytyksist. =D

Lumipyry kirjoitti...

Meilläkin palkkaillaan nykyään pihalta sisään tuloa. Kaveri keksi nimittäin aidan yli hyppimisen. Kävin taas noutamassa naapurin puolelta... Toivottavasti lumet sulavat pian, jotta aitakin olisi taas oikeasti aita. Kauniita säilytysjuttuja Jekulla!

Jaunde kirjoitti...

Aivan ihania kuvia :)
Pakko todeta, et tuolla lelulaatikossa ole possu on mein tytön mielestä KAMALA! Tyttö purskahtaa aina sen näkiessä (meillä itellä ei ole tuota) itkuun ja kamala huuto alkaa, kun sen ääni kuuluu..

quu kirjoitti...

Kirsi, Jekku kiittää ja pussaa poskelle! :)

Minz, kiva! Kävinkin jo katsomassa ja kommentoimassa! :)

Lumipyry, oi oi.. vai semmoisen koiruuden se teidän kaveri keksi tehdä. Meidän piti käydä naapurille sanomassa samaisesta asiasta. Ärhäkkä kettuterrieri on vielä pysynyt omalla tontillaan, mutten halua ottaa riskiä että tulisi kukkoilemaan meidän puolelle.. Jekku hienosti sietää uroksia ja tulee juttuu, mutta vähän eri juttu jos toinen tulisi oikeasti omalle pihalla ja kävisi päälle.. :(

Jaunde, kiva, kiitos. :) Tuolla possulla onkin tosi ikävä ilme, kolmella muulla pienemmällä on ollut paljon lempeämmät katseet. Possu on ainut noista äänekkäistä leluista joita jaksaa kuunnellla.. Tosin kahdeltä yöllä ei välttämättä jaksa sitäkään. :D

Anonyymi kirjoitti...

Moikka,
Mistä mahtaa tuo koiran ruoan säilytyspurkki olla? Just samanlainen hakusessa, googlailin ja eksyin tänne sivulle! Kiitän!

quu kirjoitti...

Anonyymille tiedoksi, että oman säilytyspurkin löysin Oulun Tokmannilta reilu vuosi sitten. Vastaavanlaisia (ja muitakin kivoja) purkkeja on myynnissä Amanda B:llä:

http://www.amandabshop.com

Nettikaupasta voi tilata, tai sitten voit pyytää Amanda B-tuotteita myyvää sisustusliikettä tilaamaan purkkeja heidän valikoimiin.

Toivottavasti löydät omasi! :)