keskiviikko 30. maaliskuuta 2011

Omenapiirakkatyyny

Aluksi iso kiitos kaikille kaunista sanoistanne ja positiivisista kommenteista, on ollut ilo lukea niitä ja tulen aina hyvälle mielelle, kiitos vielä kerran! :) Vastailen teille tänäiltana, mutta tässä vähän tämänpäiväistä projektinpoikasta:

Tuossa taannoin tein Bloomingvillen keittiöpyyhkeestä tyynyn ja tänään tein samalla periaatteella toisen ja siitä tuli omenapiirakkatyyny keittiöön. Pyyheliina maksoi hieman reilu kaksi euroa:


Kuuden annoksen omenapiirakan ainesosat löytyy tyynyn etupuolelta:


Toiselta puolelta löytyy tottakai valmistusohje:


Kurkataanpas, että miten se piirakka valmistuu:


Pikkuinen yksityiskohta löytyy tyynyn sivulta. Nämä alkuperäiset hienommat laput laitan aina tyynyn sivuun koristeeksi ja muistoksi, että mitä tyynyt alunperin olivat, ihan kuten Bloomingvillen tyynyssäkin (josta ei tosin ole kuvaa):


4 kommenttia:

Kirsi kirjoitti...

Hyvä idea,jälleen kerran=D
Blogissani on sinulle tunnustus/haaste,nappaa mukaasi,kun kerkeät!
Keväistä keskiviikkoa!

quu kirjoitti...

Tää kiittää! :)

Kiitos tunnustuksesta, tuossa jo vähän raapustelin että mitä voisi paljastella :D

Minz kirjoitti...

Oi, miten ihana idea! Tuli mieleen, että vastaavia voisi tehdä vaahtomuovinpalasten ympärille keittiön tuolien pehmusteeksi - jos tarpeeksi monta pyyhettä löytyisi vaikka eri ohjein. Olen meinaan useampia vuosia miettinyt tuoleille pehmusteita, kun töitä teen keittiön pöydän ääressä... ;D En vain tahdo koskaan saada aikaiseksi.

quu kirjoitti...

Minz, tokkiinsa voi päällystää tuolejakin. :) Monesti nuo keittiöpyyhkeet on niin tiiviitä ja vahvaa kangasta, että passaa hyvin sellaiseen paikkaan, minkä pitää kestää kulutusta.

Se aloittaminen, sehän siinä on vaikeinta. ;)