maanantai 21. maaliskuuta 2011

Olohuone tip top!

Vihdoinkin! Olohuoneen muutostyö on päätöksessä, mistä olen niin kovin iloinen, vaikka kesti muutaman päivän ennen kuin totuin huoneen uuteen järjestykseen. :) Tosin Madrid-lipaston maalaus on ihan viimeistelyä vaille valmis ja nurkkakaappi täytyisi maalata, mutta muuten valmista.

Tosiaan sisälle astuessa on upottavat sohvat vastassa vieraita ja kodinväkeä:


Huoneen perältä eli makuuhuoneen oven läheisyydessä on tunnelmallinen pieni luku- ja leikkinurkkaus. Jekku oppi uuden paikan nopsaan ja järsii maton päällä luitaan tai röhkittää possuaan. Valkoinen pörrömatto olisi kiva, mutta ehkä sitten syksyllä kun koiralapsonen on isompi.


Puolikuupöydille keräilin kaikea kivaa katseltavaa:

Varjostin on Amanda B-sarjaa


Miksi Green Gate tuotteet maksaa niin paljon? En löytänyt mistään tietoa onko ne tehty käsityönä tai pohjoismaissa vai maksaako niissä vain se nimi (kuten monissa (Kiinassa) valmistetuissa merkkituotteissa). Ruotsin puolelta löysin kuitenkin täysin vastaavia tuotteita 2€ hintaan, kun pidän kovasti beigevalkoisista pallokuvioista. Ikuna pulittaisi yhdestä mukista 13€ jos se ei ole kotimaista muotoilua, joten jos saan edukkaasti ns. halvan kopion niin tänne vain. :)


Pöytien alta löytyy 10 litran tölkki täynnä käpyjä (Yllätys! :D)..


.. ja vuosia sitten hankitut matkalaukut:


Kuningatartuoli, paras huonekalu koko talossa. :)


4 kommenttia:

Marielisa kirjoitti...

Oikein kivalta näyttää, ihana 'väri'maailma! :)

HoO kirjoitti...

Hienolta näyttää! IhananIHANIA yksityiskohtia :)

Kirsi kirjoitti...

Viude,että on viihtyisän näköistä,ihania esineitä kauniisti aseteltuina ja toooosi kauniit värit=)

quu kirjoitti...

Kiitos kaikille. :)

Tykkään kyllä itsekin kovasti. Vähänhän tuo lukunurkkaus jäi ruskean sävytteiseksi, mutta pitää lisäillä sinne jotain vaaleaa jollain tavalla.

Ja pääsiäisjuttuja kanssa!