maanantai 10. tammikuuta 2011

Heppoja

Kiertelin kodissamme, etsien koriste-esineitä siis esineitä joilla ei ole mitään muuta käyttötarkoitusta kuin vain olla ja kestää katseita.

Aika vähän niitä löytyi, nimittäin vain nämä puuhevoset ja muutama pehmosydän. Kaikilla muilla tavaroilla on joku funktio ja yleensä se on säilyttää tai valaista jotain tai sitten esine tarjoaa paikan kynttilälle.

Pyörittelin kaupassa puista noppaa ja välillä se kävi ostoskärryssäkin ajelulla, mutta lopulta kiikutin sen takaisin hyllylle muiden noppien viereen. Olen todella huono näemmä ostamaan koriste-esineitä. Patsaista en pidä, joten aika vähissä ne koristeet sitten lopulta on (jos ei pääsiäis- ja joulukoristeita lasketa).

Sen takia taidankin pitää näistä puuhevosista paljon:
Iso keinuhevonen pääsi vihdoin luokseni, mistä olen kovin onnellinen. Se on asustellut isäni luona kaikki nämä vuodet eli yli 7-vuotta.

Se ei millään mahtanut vanhaan kotiimme, mutta nyt loppiaislomalla pakkasin auton täyteen näitä aarteita (lyhtyjä, vanhan kunnostettavan komuutin, koreja, ison lasipullon, pienen lautaskaapin..), joita olen vuosien varrella kerännyt eikä nekään ole vanhaan kotiin mahtuneet. Paljonhan isäni luo jäi vielä kunnostamiani vanhoja huonekaluja (peilipiironki, keinutuoli, lipasto..) ja ei nekään taida koskaan päätyä tähän kotiin.
3 kommenttia:

HoO kirjoitti...

Ihania heppoja! Keinuhevonen tosin näyttää siltä että on todellakin enempi koriste kuin leikkiä varten ;)

quu kirjoitti...

Jalakset on aika heikon oloista ja keinuhepalta on korvakin katkennut (on se jossain jemmassa odottamassa liimausta), ettei kyllä kyytiin kannata kavuta.

Nallet toisinaan innostuu keinuhepan kyytiin, ainakin salaa yöaikaan, kun en ole katsomassa. Olen kuullut kuiskutusta näet!:)

HoO kirjoitti...

Mie olen lukenut neidille iltasatuna nyt moooonta iltaa Urpoa ja Turpoa, ja luulen että joka kodissa tekevät nuo pienet suloiset nalleystävämme monia hassuja juttuja selkämme takana ;)