perjantai 14. tammikuuta 2011

Kynttilöitä, kynttilöitä..


Lähes joka päivä meillä palaa kynttilöitä siellä täällä ja sen takia näitä säilytysratkaisuja on kynttilöillekin kertynyt monta. Suosikein on ehdottamasti Karhulan tölkit - pienellä sievällä nauhalla kietaistuna ne on yksinkertaisuudessaan niin kauniita. Tölkit itsestään on siinäkin mielessä arvokkaita, että ne on vanhoja.

Ensimmäisessä tölkissä on vaniljantuoksuisia..


.. ja toisessa suklaan tuoksuisia.


Molemmat tölkit rinnakkain. Söpöjä!


Jostain nettikaupasta tilattu Candles-kori pitää sisällään tavallisia tuikkuja.


Hauska tämä sinkkikyltti korin kyljessä:


Keittiön seinäkaapin tasolta löytyy Candles-laatikko:


Hauskaa, miten johonkin pieniin esineisiin voi liittyä muistoja rakkaista ihmisistä. Pienenä ihastelin moneen kertaan äidin ompelurasiassa pyörinyttä pitsinauhaa. Äiti ei koskaan pitsille paikkaa keksinyt ja hänen kuoltuaan on pitsi kulkenut minun mukanani. On toisaalta kova ikävä äitiä, mutta toisaalta niin levollinen olo hänen puolestaan, kun elämän jokainen päivä ei ole enää taistelua elämästä ja kuolemasta.

Monesti pitsi on asustellut myös minulla ompelurasiassa ja välillä olen käynyt katsomassa mitä pitsille kuuluu ja mihin sen laittaisi. En kuitenkaan halua ommella pitsiä mihinkään kiinni. Nyt kuitenkin laitoin pitsin esille lasitölkin ympärille. Äitini oli käytännön ihminen, joten hänelle varmasti sopisi pitsin esillepano ihan näin vaatimattomastikin. :) Tölkki asustelee uudistuneessa kodinhoitohuoneessa.Ei kommentteja: