maanantai 10. tammikuuta 2011

Unohdettuja aarteitaKeinuhevosen lisäksi loppiaislomalla sain isäni luota tuotua lautaskaapin. Iloisena kiikutin Arabian Koko-lautasia kaappia kohti, että nyt ne pääsee esille, niin ei ne mahtunutkaan. :( Seuraavat lautaset kädessä uusi yritys, mutta ne oli liian pieniä.

Onneksi blogimaailmasta löytää aina vinkkejä, sillä Sinisen oven takana-blogista löytyi kiva ratkaisu eli samanlainen lautaskaappi toimii kirjakaappina. Kiva idea! :)

Laitan kuvia sitten kun saan katseltua sopivat kirjat esille.. olisihan meillä keittiössä puuhellan päälinen vapaana, mutta täytyy miettiä sitä paikkaa sitten kun saa pikkukuusen sieltä pois. Pikkukuuset nimittäin kasvattavat uutta kerkkää, niin eihän niitä raaski pois laittaa. :)

Lisäys: Nytpä on lautaskaapissa muutama kirja - kirjojen piti olla aika standardikokoisia joten kaikki sisustuskirjat ei mahtuneet, mutta niiden kaveriksi tulikin ihanimpia keittokirjoja - niitä joista löytyy herkkureseptejä, kuinkas muuten. ;)


Toinenkin aarre on peräisin samasta paikasta eli vanhasta työpaikastani, mikä oli ihana sisustusliike. Valitettavasti omistajatar päätti lopettaa ja jäin niin kaipaamaan ihania työtovereita ja työpaikkaa. Onneksi on kuitenkin muistoja monien tavaroiden kautta.

Tämä ei olekaan mikä tahansa arkku vaan se on pulloarkku. Tämän ajattelin sijoittaa keittiöön panttipulloja varten. Nyt se nököttää makuuhuoneessa, kunnes saan keittiötä hieman laiteltua. Kierrättäminen on kivaa, mutta senkin voi tehdä nätisti. :)

2 kommenttia:

Minz kirjoitti...

Voi miten ihana lautaskaappi! Onkos sulla jotain keittokirjoja tai -lehtiä, joita voisit sinne laittaa? Olisi keittiömäisiä asioita kuitenkin. Itse tarvitsisin sellaisen ohjekirjatelineen kipeästi keittiöön, kun näitä netistä napattuja hyviä ohjeita on sitten aina magneeteilla jääkaapin ovessa kiinni, mutta niistä tulee ajan myös tosi rumia (kun niitä on liian paljon. Tuollaiseen "lokerikko"kaappiin ne saisi siististi piiloon. :) Tuo viimeisin pulloarkkukin on vallan mainio! Ihania juttuja sulla!

quu kirjoitti...

Minz, loistava idea nuo keittokirjat, kiitos! :) Niille ollaankin mietitty paikkaa, mutta nyt ne on tungettuna kaapin perälle. Täytyypäs ryhtyä katselemaan olisiko keittokirjoissa joitain sellaisia jotka mahtuisivat lautaskaappiin.

Mulla on ikuisuusprojektina reseptivihkon kirjoitus. ;)