maanantai 10. tammikuuta 2011

Rautahattuja


Joululahjaksi itselleni ostin näitä rautahattuja. :) Miulla on lähisuku vain kaksilahkeisia ja heidän lahjat tulee villasukkina ja suklaina vuosittain (mistä olen kyllä oikein iloinen!), mutta on kiva saada muutakin ja jotain mitä todella haluaa, joten täytyy itse itseään lahjoa. Onhan se vähän tylsä juttu, mutta minkäs teet. :)

Veronpalautusrahat meni siis pitkälti Ruotsinmaalle, kun nämä hankin Gränsboden-sisustuskaupasta. Ikea ei ole mitään, sen pienen sisustuskaupan rinnalla. Rautahatut ovat Miljögården-sarjaa


Jouluna tötterön sisällä oli ensin amaryllis, mikä kasvoi liian suureksi ja sen jälkeen siellä asusti hyasintti. Nyt tötterö odottelee uutta asukkia esikosta.


Ostosten yhteydessä otin muutaman kuvan liikkeestä ja kotona hoksasin, että siellä oli myös näitä pienempiä versioita. Joten ei muuta kuin uusi ostosreissu. :) Hyvä siis ottaa liikkeistä kuvia, kun millään ei voi kerralla sisäistää sitä tavaraihanuutta.


Toisessa asustelee sammalruukku ja toisessa joulukoristeita, joita en ole raaskinut vielä laittaa laatikkoon odottamaan uutta joulua.


Muutenkin Tornioon ja Haaparantaan tulevien kannattaa käydä muissakin liikkeissä kuin Ikeassa, jonka vuoksi monesti tänne rajalle tullaan.

Pieniä ja ihania sisustusliikkeitä on monia. :) Hallituskadulla on Liisan Lahjaidea, SiSu EkoStudio ja ihan siinä lähellä vielä Torniotar ja Country Heart. Tietysti ostoskeskuksessa on vielä Pentik ja unohtamatta Iskun sisustustavaroita.

Ei kommentteja: