lauantai 1. tammikuuta 2011

Vilttejä, tyynyjä, niistä on hyvät makkarit tehty


Jouluinen makuuhuone onkin tällä hetkellä pienen muutoksen alla, kun se on tähän asti ollut hieman keskeneräinen. Tässä muutamia kuvia joulutunnelmaisesta makuuhuoneesta.

Lipasto ja yöpöydät oli löytö kirpputorilta ja ne olisi tarkoitus uudelleen maalata kesällä uudestaan. Bambutikkaat ovat vaeltaneet meidän kodissa siellä täällä, mutta nyt ne saavat jäädä makuuhuoneeseen. Kynttilänjalka oli sekin löytö kirpparilta, sitä olikin hauska kuljettaa ahtaassa bussissa..


Ikkunanpoka tähtineen oli lahja rakkaalta mieheltäni, miten hän osaakaan tällaisia ihanuuksia valita? :)

Bambutikkaissa ovat parkissa kaikista ihanimmat viltit: Lapuan kankureiden Kehrä ja ihastuttava tilkkutäkki. Jälkimmäinen oli löytö HalpaHallista, mistä monet meidät tavaroista on peräisin. Monet kiertää HH:n kaukaa, mutta minulle se ihana ostospaikka:


Sängyn päälle on pinottu useita pehmoisia tyynyjä ja olohuoneen pajutötterö kurkistaa oviaukosta. Punainen päiväpeitto koristaa petia aina jouluisin ja sekin on HH:sta. ;)


Tyynykasassa on Galax-tähtityynyjä ja pörrötyynyjä; HalpaHallin valkoisia pörrötyynyjä ja Stockmannin kultakimalteinen.


Nurkasta löytyy rottinkituoli roskalavalta löydetyn rahin kera. Oulussa nimittäin ihmiset heittää aina syksyisin ja keväisin laadukkaitakin huonekaluja roskalavalle, harmi, sillä siellähän kierrätyskeskuskin hakee ilmaiseksi huonekalut kotoa.


Sänkyä vastapäätä on pikkuinen naulakko, missä on hyvä aamu- ja kylpytakkien levätä. Tapetti makuuhuonessa on vihertävää (90-luvulla laitettua) ja se on ilmeisesti liimattu seinään, tai sitten liisteri oli aivan älyttömän vahvaa, ja seinämateriaali on lastulevyä, joten voipi olla että näille eikä muillekaan tapetoiduille seinille tehdä yhtikäs mitään. Onneksi tapetit on aika hyvässä kunnossa ja minullekin oikean sävyisiä, taustaan katoavia. Joten ne kyllä meille kelpaa.


Ei kommentteja: